Hol lehet ilyen stílusú ruhákat venni?
Figyelt kérdés
Szóval ilyen boho-hippi stílusú ruhákat, kiegészítőket hol tudok venni Magyarországon?:)
2013. szept. 18. 17:06
1/7 anonim válasza:
Biztos tudsz. De nekem ez irdatlanul tucatnak hat. Naponta legalább húszan ilyen stílusú hacukában jönnek szembe velem. :)
2/7 anonim válasza:
A New Yorkerben biztosan találsz.
3/7 A kérdező kommentje:
Ahha igen... nekem is ez a bajom..:( De köszönöm a válaszokat!:) Jöhetnek még, ha esetleg tudtok valami boltot..:) Egyébként nem teljesen ilyen lenne a stílusom, ha nem rocker cuccokkal keverve ( nem csak divatból hordanám, nagyon szeretem a rockot..:) )
2013. szept. 18. 17:13
4/7 anonim válasza:
Értem én, szép gondolat, de nekem valami olyasmi rémlik, mintha a rockerség valami divatellenes cucc lenne. :)
5/7 anonim válasza:
17:15-ös, az a punk - legalábbis ahogy én tudom.
És kérdező, ilyet tényleg bárhol, mert ez most divat.
Amúgy turkáló.
7/7 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ilyenek, de én nem ilyen vagyok.:DD
2013. szept. 18. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!