Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Converse tornacipő? Vélemények?

Converse tornacipő? Vélemények?

Figyelt kérdés

[link]

Mennyire strapabíróak? Utánzatokat 7000-ezrekért árulnak, de gagyit nem akarok. A márkaboltban 20.000 körül vannak. Megéri ennyit kiadna érte? Vagy fél év alatt tönkre megy?

Csak utcára hordanám, sportoláshoz, hegymászáshoz meg ilyen extrém dolgokhoz nem :)

2013. szept. 16. 16:21
 1/3 Nagy Veronika Anna válasza:

nekem is conversem van.

júniusban vettem a westendben 19000-ért. én is eléggé vigyázok rá, meg csak utcán hordom. nincsen elszakadva se semmi baja, és nagyon kényelmes. igazából aki vigyáz rá, annak sokáig kitart.

2013. szept. 16. 17:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem volt nehány conversem, én is olyan 18-19ezerért vettem őket

Sokáig bírják, nekem először belül kezdett szétmenni, de utana meg kényelmesebb lett mert jobban beáll a lábad formájára

Meg most is megvan az első conversem ami mar 3 eves, talpa kicsit kopott kicsit ki van szakadva, de ugyanolyan kényelmes es jol néz ki :)

Bár már nem hordom őket mert mar nem a stílusom de meg mindig szeretem őket es ritkán fel is veszem :)

16/f

2013. szept. 16. 21:35
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget mindkettőtöknek! :) holnap ha találok olyat a méretemben, ami tetszik (fekete vagy fehér magas szárú) , akkor beszerzem életem 1. Conversét :)
2013. szept. 16. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!