Mit csináljak a szagos ruháimmal?
nekem is volt ilyen problémám. én kidobtam, ami nagyon büdi volt. jobb ötletem nem volt.
kíváncsi vagyok mit tudnak ajánlani.
dm-ben vettem hónaljvédőt. olyan, mint egy tisztasági betét csak hónaljra.
én az edzéseken izzadtam nagyon.
megoldás, ami nekem egészen bevált:
mosás előtt a pólót; (gondolom a hónalj részről beszélünk) tehát a problémás részt konyhai mosogatószerrel (én Jar-ral) és egy kevés vízzel átmostam és megdörzsöltem hogy jól habozzon és úgy raktam be mosógépbe. esetleg ne rövid programra tedd hanem hosszabbra és mondjuk 60fokra. nekem van olyan program a mosógépben hogy annyira rövid hogy a ruha illatos de ha szappannal átmosod simán jöhet ki belőle kosz... hihetetlen volt a számomra! :D
Na de remélem, hogy segítettem. és ha bevált akkor üzizz vissza, de akkor is ha nem! :)
Sok sikert!
Szerintem meg egy kicsit áztasd be pár órára ezeket a ruhákat mosás előtt.(Én úgy szoktam, hogy melegvízbe beteszem a ruhát és ha jéghidegre hűlt a víz mehet a gépbe.) Utána meg 50fokon mosd ki hosszú programon(1,5órás legalább) a mosószerrel pedig ne spórolj.
Tegyél mosószódát a ruhákra ez lágyítja a vizet és még hatékonyabb lesz a mosás.
Egyébként hallottál már a Naturland izzadásgálójáról?
Párszor bekened vele a hónaljad és nem izzadsz:)
Ezzel elkerülöd ezt a kellemetlenséget!:)
Magas hőfokon moss, hosszú programmal és használj öblítőt!
Egyébként tényleg jó a Naturland izzadásgátlója..nem kell túlzásba esni vele, de megéri. Én is használtam, sokat és enyhített az izzadásomon és nem is lettem rákos!:D
Amúgy meg mi az ami manapság egészséges? Semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!