Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináljak a szagos ruháimmal?

Mit csináljak a szagos ruháimmal?

Figyelt kérdés
Régebben rettenetesen izzadtam, most már szerencsére mérséklődött, viszont némelyik ruhámnak fura szagú maradt a hónalja és ha felveszem, akár egy minimálisan is megizzadok iszonyat büdös lesz. A régebbi ruháim 70%-a ilyen. Mit tehetnék vele, hogy kimenjen belőlük ez a bűz? Kidobni nem akarom, mert nagyon sok és jó ruháról van szó sajnos.

2013. szept. 15. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:

nekem is volt ilyen problémám. én kidobtam, ami nagyon büdi volt. jobb ötletem nem volt.

kíváncsi vagyok mit tudnak ajánlani.

dm-ben vettem hónaljvédőt. olyan, mint egy tisztasági betét csak hónaljra.

2013. szept. 15. 21:30
 2/7 acelsziv ***** válasza:
Kimosni próbáltad őket? Esetleg ecetet használj öblítő helyett, ez fertőtleníti is.
2013. szept. 15. 21:31
 3/7 anonim ***** válasza:

én az edzéseken izzadtam nagyon.

megoldás, ami nekem egészen bevált:

mosás előtt a pólót; (gondolom a hónalj részről beszélünk) tehát a problémás részt konyhai mosogatószerrel (én Jar-ral) és egy kevés vízzel átmostam és megdörzsöltem hogy jól habozzon és úgy raktam be mosógépbe. esetleg ne rövid programra tedd hanem hosszabbra és mondjuk 60fokra. nekem van olyan program a mosógépben hogy annyira rövid hogy a ruha illatos de ha szappannal átmosod simán jöhet ki belőle kosz... hihetetlen volt a számomra! :D

Na de remélem, hogy segítettem. és ha bevált akkor üzizz vissza, de akkor is ha nem! :)

Sok sikert!

2013. szept. 15. 23:57
 4/7 anonim ***** válasza:
ne 30 hanem 40 fokon mosd ki. és haxználj bőségesen öblítőt
2013. okt. 11. 04:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem meg egy kicsit áztasd be pár órára ezeket a ruhákat mosás előtt.(Én úgy szoktam, hogy melegvízbe beteszem a ruhát és ha jéghidegre hűlt a víz mehet a gépbe.) Utána meg 50fokon mosd ki hosszú programon(1,5órás legalább) a mosószerrel pedig ne spórolj.

Tegyél mosószódát a ruhákra ez lágyítja a vizet és még hatékonyabb lesz a mosás.

Egyébként hallottál már a Naturland izzadásgálójáról?

[link]

Párszor bekened vele a hónaljad és nem izzadsz:)

Ezzel elkerülöd ezt a kellemetlenséget!:)

2013. okt. 11. 07:45
 6/7 anonim ***** válasza:
tele van alumíniummal, ami jó kis rákot okozó szer
2013. okt. 11. 09:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Magas hőfokon moss, hosszú programmal és használj öblítőt!

Egyébként tényleg jó a Naturland izzadásgátlója..nem kell túlzásba esni vele, de megéri. Én is használtam, sokat és enyhített az izzadásomon és nem is lettem rákos!:D

Amúgy meg mi az ami manapság egészséges? Semmi...

2013. okt. 11. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!