Az átlátszó harisnyanadrágoknak m ia szerepe? Nem azért mert én fiú vagyok, én is hordom a női átlátszó harisnyanadrágokat télen, de nem értem mi a szerepük?
Figyelt kérdés
Én is hordom őket télen, nyáron meg mezítláb cipőben járok, zoknit soha sem hordok mert utálom ! Télen női átlátszó harisnyákat hordok, de mi a céljuk ? Mert sok embernek azt a látszatot keltik hogy mezítláb vagyok a cipőben még télen is, mert nem látszódnak zokninak ! Mi a szerepük ?2013. szept. 15. 12:11
11/22 A kérdező kommentje:
Mivan ? Hogy lennénk már én fiú ? Miket gondoltok ti rólam ???
2013. szept. 18. 16:58
12/22 anonim válasza:
"Hogy lennénk már én fiú ?"
Nem te írtad ki a kérdésedben, hogy fiú vagy, te dínóagyú? :)))
13/22 anonim válasza:
Ilyen hülye is csak egy van az oldalon, és mint tudjuk, te vagy a lábfétises ....
14/22 A kérdező kommentje:
Ok tévesszetek azzal az Árpival aki a fétises, ismerem is őt, de m1 tévesszetek vele ! én Ádám vok !!!
2013. szept. 20. 21:44
15/22 anonim válasza:
Jesszusom, nem csak beteges és mániákus, de még tudathasadása is van...kemény...
16/22 anonim válasza:
De jó, akkor tisztázzuk: Kedves Kérdező Ádám, te lány/fiú/egyéb vagy? Mert egyszer ezt írod, egyszer azt...
17/22 anonim válasza:
Ez nem lábfétis, hanem harisnya- és crossdressing-fétis.
19/22 anonim válasza:
Ne bántsátok. Fiatal. Kérdez.
Kipróbáltunk mi is sokmindent. Van ami jó, van ami nem.
És mindannyian megdugtuk a pitét.
Gyerekeeeek, az +!%&@ b@sszameg! ... Mindenki nézzen magába... >:(
Nem kell itt a szentet játszani... Meg Jézusomozni, meg fujolni!
Hordja, és?
A seggaláleérős lógónacis trógereket persze nem köpködjük le, csak amiatt mert nem tudjuk, hogy ez egy börtönjelzés arra, hogy "gyere seggberakható vagyok"...
Szépek vagytok mind...
Gratulálok. Kár hogy itt nem tudok valami fasza agyfaszkapós szmájlit nyomni.
20/22 anonim válasza:
Vékonyabb 8-15den közt télen nem sok szerepe van, tavasztól őszig viszont igen, főleg a lycrás szép csillogó fényt ad a lábaimnak. Sokat tud javítani ha kicsit csacskásak a lábak:) én ezért is szeretem hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!