Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Két teljesen különböző stílus...

Két teljesen különböző stílus is tetszik, melyiket tegyem a magamévá?

Figyelt kérdés

Eléggé színes egyéniség vagyok, mindenevő minden téren, zenék, filmek, ételek, szeretek kísérletezni, és így ruhák terén is mindenféle tetszik. A legközelebb két irányzat áll hozzám közel, az egyik a kawaii, cuki japános stílus, persze csak mértékkel, nem a nagyon durva verzióban. Imádok cukin kinézni, a japán, koreai kultúráért, ottani világnézetért is odavagyok. Ugyanakkor... a régi, 50-es, 60-as évek stílusa, a pin-up-os öltözködés is nagyon tetszik, a dögös ruhák, mert azt is szeretem, ha szexi vagyok.

De a kettő hogy fér meg együtt? Mi legyen a megoldás? Egyszer ilyen hangulatom van, egyszer meg olyan, de fura lenne, ha az öltözködésem is ezt tükrözné... Van valami köztes megoldás?

2013. szept. 14. 17:23
 1/3 anonim válasza:
Öltözködj úgy, mint egy 50-es, 60-as évekbeli ázsiai :D komolyra fordítva a szót: szerintem egyáltalán nem baj, ha egyszer ilyen cuccot veszel fel, másszor olyat. én is néha "nomádosabb" , diszkrétebb, máskor meg a trendet követve veszek fel ruhát
2013. szept. 14. 17:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Öltözködhetsz kétféleképpen is, vagy több. Egyszer én is csinosabban, csajosan öltözködöm, egyszer meg fiúsabban-rap stílusban, vagy elegánsabban, hipsteresen. Mikro hogy, milyen hangulatom van,mi mihez megy. Szerintem lehetsz nyugodtan sokszínű.
2013. szept. 14. 18:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Sztem vegyítheted is a kettőt, csak ne vidd túlzásba, egyik se legyen sok egy szerelésben - vagy az egyikből legyenek pici elemek, vagy mindkét öltözködési stílusból ne túl harsány elemek legyenek benne. De hordhatsz két különböző stílusban is szereléseket, ettől még nem leszel fura vagy zakkant.
2013. szept. 14. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!