Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy elég fura kérdésem van,...

Egy elég fura kérdésem van, Ez a póló jó Angliába?

Figyelt kérdés
igen,elég fura kérdés.Nos,megkérdezném,hogy nem tekintenének e rám rossz szemmel az angolok,amiért egy olyan póló lenne rajtam,amin sok az amerikai zászló?Ez nem sérti őket vagy valami?

2013. szept. 14. 13:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezen más én is gondolkodtam...Hogy külföldön is felvehetek-e egy amcsis pólót. Hát.........nem tudom, szerintem érdeklődj valaki angol ismerősödtől, ha van.
2013. szept. 14. 14:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Oké,amúgy is ismerősünkhöz megyünk.Csak eddig nem volt alkalmam megkérdezni.
2013. szept. 15. 07:29
 3/4 goaus válasza:
Abszolút nem zavarja őket. Nekem van pólóm is, meg fürdőnadrágom is amcsis, erre szeretik őket. Amúgy sem egy olyen fajta népség hogy ilyenekkel foglalkozzanak kin mi van, bár lengyeles feliratú ruházatban este nem mászkálnék.:))
2013. szept. 15. 09:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Oké köszi!Amúgy én se néztem ki volna belőlük hogy megnéznének.Nagyon jó ez a póló,mert nem vagyok dagi benne,jó lenge,és még jól is néz ki,nem is rövid.Elviszem Londonba.
2013. szept. 15. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!