Vásárolt valaki BSK skinny jeans-t? Megnyult a nadrág?
Figyelt kérdés
2,995.00 Ft-osról van szó
itt a link is:
Én igen, 2 nadrágot 2 különböző méretben. A 32-es és a 34-es kozotti lenne az én méretem de olyan nincs.
Igy az egyiket 32-esben vettem meg, a masikat 34-esben, az előbbitől várva,hogy majd kinyulik, enged az anyag, s akkor majd tokéletes lesz. Most ugy érzem, hulyeség volt...de a boltban arra gondolva,hogy az eddigi nadrégaim is mind kinyultak mosás után és lógnak rajtam, a kisebb méret volt a meggyőző.Amugy nem áll rosszul, csak kicsit feszes.
2013. szept. 14. 11:27
1/2 anonim válasza:
Az nem baj ha feszes! :) Én fiúként is mindig a kisebbet veszem, ha ilyen skinny csőgatyát veszek. Nekem az a tapasztalatom, hogy 1-2 óra hordás után mindig nyúlik annyit, hogy pont jó feszülős marad, de már nem szorít. :) Persze ez a szreccses csőgatyákra igaz, de gondolom a tied is sztreccses. :)
2/2 A kérdező kommentje:
hát remélem ugy lesz,koszi a választ!
2013. szept. 14. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!