Aki rendelt ilyen kabit netről, mi a véleménye róla?
ugh ezt hol rendelted es mennyiert?
Ezek nagyon jo meleg kabatok, mar ha tenyleg olyanok mint a kepen.
Még nem rendeltem meg, csak szeretném :) Nekem is nagyon tetszik és elég melegnek tűnik. Csak gondoltam megkérdezem, hátha rendelt már ilyet valaki és van róla valami véleménye.
Fb-on láttam egy rendelős csajnál :)
Én szerettem volna rendelni tavaly wholesaledress-ről, viszont amikor elolvastam a kommenteket nem mertem megrendelni, mivel a többség azt írta, hogy rossz a szabása, sokkal rövidebb az ujja mint kellene és ezért érdemesebb egy mérettel nagyobbat venni viszont akkor meg túl bő.. Nem tudom, végül nem mertem megrendelni, pedig szerintem nagyon szép képen!
Itt néztem, szerintem mindenképp kérd el a pontos méreteket.. [link]
Ezt a mérettáblát kaptam mellé. Csak még ki kell silabizálnom, hogy melyik milyen méretet takar, mert nem magyarul van. Remélem ha ez alapján választok nem lesz gond a mérettel :)
Teljesen beleszerettem ebbe a kabátba :)
"Kicsit eltér attól, mint ami a képen van."
Miben tér el? Köszönöm a választ :)
Igen erre én is gondoltam, hogy a pulcsik miatt nagyobbat kéne eggyel. Bár én nagyon nem fagyok fázós, a tavalyi telet is simán kihúztam egy bélés nélküli szövetkabiban meg egy pulcsiban :)
Köszönöm még egyszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!