Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek így gáz suliba...

Szerintetek így gáz suliba menni, esetleg nagyon kihívó?

Figyelt kérdés

Légyszi kíméljenek a rosszalló válaszadók és csak normális választ várok!

Itt a link:

[link]

Amúgy ha nem lehetne rendesen látni akkor egy fenék alá érő hosszított felső van rajtam(kötött szerű),egy vastagabb cicanaci és egy telitalpú magas szárú csizma.

Előre is köszi a válaszokat!

Üdv!

2009. nov. 3. 16:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz, nagyon csinos lennél benne, nem is lehet rá rosszat mondani.

Normális volt a válaszom?

2009. nov. 3. 16:50
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak az öv a gagyi, bár én nem ezt a szót használnám, szimplán csak idétlenűl áll ahogy össze van kapcsolva. Egyébként nagyon csinos öltözet.
2009. nov. 3. 16:58
 13/24 A kérdező kommentje:

16:50es:

Most én értem félre(és bocs ha igen)de most te gúnyolódsz velem vagy tényleg ez a véleményed?

A normális alatt azt értem amúgy(ha erre gondoltál a válaszodban),hogy ne az legyen a válaszban,hogy:"Jaj de sok ilyen kérdés volt már,nem unjátok?!"vagy hasonlókra!

Én őszinte véleményt várok mindenkitől és el is fogadom azt...kinek mi tetszik vagy nem tetszik!

Ennyi!

És köszi minden választ!

2009. nov. 3. 16:59
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Jól nézne ki egy másik övvel, nekem is csak az öv nem tetszik.
2009. nov. 3. 17:18
 15/24 A kérdező kommentje:

És szerintetek az milyen lenne,ha pink övvel venném fel(ilyen vastagabbal)és még pár pink kiegészítővel(fülcsi,hosszú nyaklánc)?

És akkor úgy már nem is lenne olyan sötét,mint ahogy azt sokan írtátok és igazatok is van!

Szóval?

Előre is köszi a válaszokat és az eddigieket is!

Üdv!

2009. nov. 3. 17:21
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
szerintem pink kiegészítőkkel tök jól fog kinézni ez az am. fekete összeállítás. csini leszel :)
2009. nov. 3. 18:12
 17/24 anonim válasza:
100%

szentem nem kihívó... én szoktam így suliban is öltözködni. azt még nem hallottam (vissza), h ez vkinek kihívó lenne

kicsit tényleg túl fekete, egy színes cicanadrággal jobb lenne, de ha ezzel szeretnéd, akkor egy színes övvel, és színes kiegészítőkkel feldobhatod a szettet :)

2009. nov. 3. 18:21
 18/24 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszi a válaszokat!

Már felpróbáltam pink kiegészítőkkel és sokkal jobban néz ki,mint feketén,úgy tényleg nagyon gyászos...

Amúgy én is azon filóztam most,hogy kéne majd beszerezni egy színes cicanacit,csak még nem tudom,hogy pontosan milyen is lenne a legjobb!

Van valakinek valami ötlete ebben a témában?Esetleg linkelhettek is!

:D

Előre is köszi!

Üdv!

2009. nov. 3. 18:27
 19/24 anonim ***** válasza:

á így fel ne vedd.VAlami fehérnek még kellene lenni rajtad.Ha csak az öv az gááázzzz:D

NEkem a rózsaszín fekete a kedvencem.VAn ilyen nike cipőm is:D

2009. nov. 3. 20:56
 20/24 anonim ***** válasza:
az az öv nem illik oda és jobb lenne fekete cicanadrág helyett valami színesebb pl ami nekem tetszik türkizkék vagy lilla és hozzá illő öv nem nyaklánc, de pink kiegészítőkkel is biztos tuti
2009. nov. 4. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!