Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi ez az új 'divat'? Fiúk!...

Mi ez az új 'divat'? Fiúk! Miért öltöztök pávának?

Figyelt kérdés
15 éves csaj vagyok.Nem értem mi baja a mai fiúknak...elhányom magam ha ránézek az ilyen pávákra...

2013. szept. 10. 18:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez nem új, már egy ideje van. Hjaj, de jó neked, hogy csak most fedezted fel...
2013. szept. 10. 18:56
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem vagyok páwa, és én sem szeretem őket, de jobb dolgom is van mint azzal foglalkozni hogy más hogy öltözik...
2013. szept. 10. 19:00
 3/13 A kérdező kommentje:
Tudom hogy már egy ideje vannak de csak most kezdtek el az osztálytársaim is ilyenné válni.És 2.válaszoló még jó hogy érdekel ha már az osztálytársaimat is 'megfertőzte' ez...
2013. szept. 10. 19:15
 4/13 anonim ***** válasza:

Új??

Szerintem meg már kezd kimenni.

Legalábbis ahol én élek.

2013. szept. 10. 20:33
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem új. Mindig van valami divathullám, és mindig vannak, akiknek ez nem tetszik. Ha elhányod magad tőlük, ne nézz rájuk, de úgy öltözködnek ahogy akarnak.
2013. szept. 10. 21:49
 6/13 A kérdező kommentje:
Jól van na én most vettem észre...nehéz nem rájuk nézni ahol én lakom ott most kezd divatba jönni és idegesít hogy mindenhol ilyen embereket látok...
2013. szept. 11. 18:35
 7/13 anonim válasza:
én teljesen együtérzek :) szerintem undorítók, nem tuodm hogy mért nem lehet normálisan öltözködni, komolyan mondom néha elgondolkozom hogy ha ennyire rá vannak szorulva veszek nekik egy övet csak ne kelljen az alsógatyájukat bámulnom...
2013. szept. 17. 16:04
 8/13 A kérdező kommentje:
Néha én is így vagyok vele:D
2013. szept. 17. 19:14
 9/13 anonim válasza:
akkor nem vagyok egyedül :) az a legrosszabb mikor a buszon próbálnak tolakodni és bűzlenek is :S meg mikor ugy menőzni akarnak .... hogy az már nagyon szánalmas -.-
2013. szept. 18. 15:00
 10/13 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled:D
2013. szept. 18. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!