Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, szalagavatón felvennét...

Lányok, szalagavatón felvennétek rózsaszín ruhát?

Figyelt kérdés
Nem vendégre gondolok, hanem azokra akiknek saját szalagavatójuk lesz: rózsaszín tetszene Nektek?
2013. szept. 10. 17:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt.
2013. szept. 10. 17:40
 2/12 anonim ***** válasza:
Én nőnemű létemre szmokingban flangáltam be a sok hercegnő közé.
2013. szept. 10. 17:53
 3/12 anonim ***** válasza:
nem, de szerintem meg sem engednék, hogy a sok fehér ruhás között valaki rózsaszínt vegyen fel...
2013. szept. 10. 18:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Remélem hogy nem engedik... A rózsaszín nem szalagavatóra való
2013. szept. 10. 18:53
 5/12 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen suli és milyen ruha. Nyilván ha vki keringőre venné fel, azt remélem, úgy vágják ki, mint macskát üríteni. Egyszerűen nem illik. De mondjuk szalagtűzéshez vagy egyéb programokhoz, amikor választható a ruha (egyes sulikban persze, mert nálunk pl. matrózblúzhoz), akkor mki azt vesz fel, amit akar. Ha rózsaszínt szeretne, akkor vegyen azt, lehet még ízléses is. De ha nem ízléses, hanem egy elcs.szett Barbie vagy habcsók, akkor az az ő baja. Amíg nem közönséges és alkalomhoz illő, addig a saját maga által választható ruhánál sztem mindenkinek szíve joga azt felvenni, amit szeretne.
2013. szept. 10. 20:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem, mert kötelező a fehér, és nem akarnék ott kivirítani, de amúgy tetszenek, a rózsaszín a kedvenc színem. A mostani keringőruhámon is van egy halvány rózsaszín öv rész.
2013. szept. 10. 21:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem dobnak ki, ha rózsaszínt veszel fel, de nem ajánlott. Amikor középsuliba jártam, a fölöttünk lévő osztályból az egyik csaj halvány rózsaszínes ruhát vett fel, mindenki más fehéret. Mindenki szóvá tette, körülöttem kb 20 embertől hallottam, hogy " néézd rózsaszín a ruhája", nagyon ciki lehetett neki..
2013. szept. 11. 00:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Kizárt..szerintem gáz, amikor van egy "egyenszín", de valaki mindenképp ki akar tűnni..
2013. szept. 11. 01:56
 9/12 anonim ***** válasza:
Bármelyik ismerősöd, rokonod, barátnőd, osztálytársad, vagy bármiféle hozzátartozód próbálkozna vele, feltűnési viszketegségben szenved, már bocsánat. Jobban jár, ha elfelejti.
2013. szept. 13. 19:51
 10/12 A kérdező kommentje:
Szalagtűzéshez akarnak rózsaszínt, mint egyenruha... A fiúknak is! Csak nekik nyakkendő lenne.
2013. szept. 14. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!