Merjem megvenni a cipőt, ha egy picit nagynak érzem?
Figyelt kérdés
Nem kényelmetlenül nagy, de azért nem passzol igazán. Az egy mérettel kisebb viszont rémesen szorít, és nem bíznék abban, hogy fog tágulni. De ugye az se mindegy, hogy az üzletben járkálok benne, vagy az utcán.2013. szept. 9. 22:56
1/3 anonim válasza:
Ha nagy egy kicsivel, az csak jó, legalább több ideig hordhatod. Na meg tél jön. Jó vastag zoknit húzol a lábadra és probléma megoldva!
2/3 anonim válasza:
Én a belarinacipőkkel szoktam így járni. A 39-es, amekkora a lábam azt szorosnak érzem, a 40-est meg kicsit nagynak. A nagyobbat vedd meg és tömd ki egy kicsit az orrát. A lötyögés a sarkadat kidörzsölheti.
3/3 anonim válasza:
Szerintem a talpbetét egy jó megoldás, úgy jobban kitölti a lábad. Vagy van ilyen sarok cipőtapasz vagy mi. kb 300 ft, viszont ha beleragasztottad, akkor azt már csak kínkeservesen vagy sehogy sem lehet kiszedni. Egyébként én ezt nem szeretem, de sokan ajánlják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!