Nike Air Force 1 cipőhöz milyen fazonú farmer nadrágot javasoltok?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem az említett cipőt, az ősz beköszöntével hosszú farmerre ruháznék be, de nincs ötletem milyen fazonú nadrág megy ehhez a (cipő) stílushoz. Link is jöhet.
F/21
2013. szept. 9. 03:20
1/6 anonim válasza:
A rendes (normális) szabású farmer is jó hozzá szerintem, de az a kicsit szűkebb fazonú (straight fit a neve talán) még jobb. A skinny vagy milyen, extra tapadós, szűk gatyákat én nagyon nem bírom. Persze attól is függ, hogy Mid-et vagy High-t vettél.
[link] -> na ez már nem tetszik, az első három szerintem rendben van.
2/6 anonim válasza:
Szín tekintetében meg világoskék, sötétkék, szürke, fekete mind jó. Persze ez is attól függ, milyen színű a cipő - ezt egy világoshoz, fehérhez, fehér alapszínűhöz gondoltam.
3/6 A kérdező kommentje:
High van, Summit white színben:
a 3. képen lévő az szúrós! név vagy fazon név hozzá? hasonlóra gondoltam én is.
2013. szept. 9. 10:17
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Király a cipő :D Szerintem sötétebb (fekete, sötétebb szürke) farmerrel jobb - továbbra is a mérsékelten szűkített (straight fit?) fazon mellett teszem le a voksom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!