Egyszínű harisnyára necc harisnyát fel lehet venni?
Pl. fekete egyszínű harisnyára fekete necc harisnyát venni. Vagy pl. fehér egyszínű harisnyára rózsaszín necc harisnyát venni, vagy lila egyszínű harisnyára fekete necc harisnyát venni...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én a necc harisnya alá mindig veszek egy egyszínűt, de nem azért amiért az előttem szóló gondolja. Sokkal kényelmesebb, szebb és jobb is így szerintem divatosabb és nem k.rvás.
A youtube-on láttam egy videót erről: [link]
Utolsónak!
Ezt mindenfajta harisnyanadrág kibírja?
Nem kezd el leszaladni?
Úgy látom eléggé megoszlanak a vélemények, hát nem jutottam előrébb még ezzel. :) Nem tudom eldönteni, merjem-e vagy sem.
Imádom a harisnyákat, a nőies cuccokat.
És megmondom őszintén, egy szoknyát is szívesebben veszek fel harisnyával mint anélkül, sokkal jobban szeretem a szoknyát harisnyával. Csak azt nem tudom eldönteni hogy egyszínű harisnyára lehet-e necc harisnyát venni, mert önmagába necc harisnyát nemigen veszek fel utcára, de ha alá veszek egy harisnyát akkor úgy nem olyan feltűnő, csak nem vagyok biztos benne, kételyeim vannak hogy nem-e túl feltűnő ha így kombinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!