Hogy hívják azt a pólót/hosszúujjút, ami a kar részénél színes, mellkason rendszerint fehér és a nyaknál "háromszög" alakban fordul?
Figyelt kérdés
Van egyáltalán külön neve, mert szerezni szeretnél párat, de nem tudom, hogy keressek rá.2013. szept. 1. 16:43
1/8 anonim válasza:
Szerintem mutass egy képet, mert ez így nagyon zavaros.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát... kb ilyen, csak a kar részénél általában nem csíkos, hanem egyszínű. Mondjuk piros, fekete, ilyesmi. A mellkasi rész pedig, mint már mondtam, általában sima.
2013. szept. 1. 17:03
3/8 anonim válasza:
Ja, nem értettem, mire gondolhatsz, olyan bonyolultam írtad le. Akárhol lehet ilyen pólót kapni, minden bolt tele van vele. Ez egy teljesen átlagos póló, nem hiszem, hogy van külön neve, azon kívül, hogy póló.
4/8 A kérdező kommentje:
Az úgy fasza, én még sehol és senkin sem láttam eddig.
2013. szept. 1. 17:18
5/8 anonim válasza:
szerintem a baseball pólóra gondolsz.
Nézd meg a New Yorkerben,néha szokott ott is lenni.
6/8 anonim válasza:
Minden ruhaüzletben lehet ilyen pólót kapni. Tele vannak vele a boltok.
7/8 anonim válasza:
Jaaj, nekem is van ilyen felsőm, de utálom. :/ Valami kínaiban vette anyám, de mindenhol ezt látom, már nagyon elegem van belőle.
8/8 A kérdező kommentje:
Mindenhol? Komolyan? Hű, gyerekek, akkor eléggé le vagyok maradva. Errefelé még nem lett trend. Mondjuk én nem a felspkékelt változatokat akarom beszerezni, hanem a "hagyományos", egyszerűt. Semmi feltűnés.
2013. szept. 2. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!