Félek, hogy el fogok esni a magassarkúba. Szerintetek?
Csak akkor vedd fel, ha úgy érzed, hogy elég stabilan tudsz menni benne otthon is! Ha nem nagyon vagy hozzászokva, esetleg nem jársz magassarkúban csak nagy ritkán, hát gondolkodj el azon, hogy máskor, hogy mentél magassarkúban. Ha nem volt gond, akkor nyugodtan felveheted, de ha nem vagy biztos a dolgodban és több mint valószinü, hogy el fogsz esni, akkor ne vedd rossz néven, de inkább ne...!
Az az igazság, hogy én sem tudok nagyon menni magassarkúban, egyszerűen túl béna vagyok hozzá.:D (na persze ez nem azt jelenti, hogy te is, ezt te érzed).
Én általában arra törekszem,hogy egy szerény kis sarka legyen egy cipőnek, amiben már én is picit jobban érzem magam!:)
Szóval a lényeg, hogy neked kell meghatároznod, hogy mennyire érzed magad biztonságban egy magassarkúban!:)
18/L
2-es vagyok!
Amit az első írt az is jó ötlet!
A magas sarkú cipő nem munkába meg iskolába való, 8-10 órákat menni benne, busz után futni, lépcsőzni. Az alkalomra való szerintem, akkor felveszed a szép cipőt, beszállsz a taxiba, kiszállsz a helyszínen, hazafelé ugyanígy. a modellek is papucsab nüldögélnek a backstage-ban és csak akkor lépnek bele a cipőjükbe, ha már menni kell a kifutóra.
Azt javaslom, előbb menj el benn rövid sétára az utcátokba, egy fagyira. suliba még ne vedd fel, csak ha már jól betörted, megszoktad. És mindig legyen nálad egy kis kényelmes cipő a táskában.
4-es: nagyon szépen köszönöm ezt az értelmes választ!:) öld meg magad.
A többieknek köszönöm:D Egyébként tudok benne menni inkább az a bajom, hogy nemtudom vizes földön csúszik-e?!
És évnyitóra szeretném felvenni ami holnap lesz szóval nem lesz időm betörni..suliba egyből levenném csak amíg lezajlik addig lenne rajtam:D
Milyen a cipőd talpa?
Nem a magas sarok miatt fogsz elcsúszni, hanem a talp miatt, ami sajnos sok magassarkú esetén csúszós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!