Van itt valaki aki szeret a divattal foglalkozni? (bővebben lent)
Olyan emberre gondoltam akinek ha például azt mondom, hogy 'Vouge''Francisco Lachowski''Cara Delevingne''Joan Smalls''Nicole Warne' vagy 'Valentino', akkor tudja, hogy miről/kiről beszélek. Persze, nem tragédia, ha ezek közül, nem ismertek néhányat, csak a kérdés kedvéért.:) 15 éves vagyok, és nem nagyon van olyan lány a környezetemben akivel tudnék ezekről beszélgetni, mert őszintén szólva engem nagyon érdekelnek, és lekötnek az ilyen dolgok. Felőlem gondolhatjátok, hogy egy 15 éves kis taknyost nem érdekelhetnek az ilyen dolgok, de ha valaki talán nem ezen a véleményen van, az dobjon meg egy privivel, hogy talán twitteren vagy esetleg facebookon tudjunk beszélgetni. köszi! xx
Én is 15/L vagyok ;)
És ezek közül igazából csak a "Francisco Lachowski" és a "Joan Smalls" az amit nem isemrek úgy hogy muszáj utána néznem ;) I <3 FASHION! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!