Lányok! Ki Milyen Zoknit hord?
írjátok le, hogy milyen zoknikat hordtok és mennyit, színes, csíkos, nem csíkos, pöttyös, feliratos... stb, és írjatok kort és mennyiséget is.
(csak kíváncsiságból!)
Láb / zoknifétis?
Nyáron titokzoknit, télen bokazoknit, ha extrém hideg van, térdzoknit. Csak feketét.
21/L
nyáron semmit mert ilyen beleugrom ballerina vagy szandál és mezitláb vagyok.
télen ilyen egy sima két nádli típusú mama gyapjúzoknit, az az igazi tokától bokáig golyóálló. alapvetően nem szeretek cipőt hordani, szóval otthon nem veszek papucsot, csak ilyen atomzoknit.
Mindig amilyen a felsőm. Leginkább egyszínűeket hordok (fekete, fehér, rószaszín, lila), de otthonra szoktam felvenni cicásat is. Pöttyös, csíkos nincs.
Nem tudom mennyi van, úgy kb 15 pár.
Tavasszal fehér + fekete + kék + pink boka zokni,nyáron fehér boka zokni vagy titokzokni,ősszel rendes zoknik és télen is, minden féle színű :D
16/L
Úgy látszik a nők elpártoltak a harisnyától, ami kissé furcsa, hiszen egy nőnek elvileg nem fiús dolgokat kellene hordania, zokni, farmer, sport-torna cipő, bakancs.
De ha néhány pasi elhinti, hogy ő harisnya párti, akkor jajj, jujj, ez férfiatlan stb picsogások vannak.
Rengeteg zoknim van, főleg mintások.
Jelenleg egy szürke van rajtam, amin egy sárga cica szerényen néz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!