Ti milyen ruhákat viselnétek ehhez a cipőhöz? (lent)
2013. aug. 30. 14:54
1/6 anonim válasza:
szerintem a ruhához kéne cipot választani és nem fordítva
2/6 anonim válasza:
Semmilyent, mert a cipőt sem venném fel.
Túl cuki-muki, komolytalan.
3/6 anonim válasza:
Farmer (szűk!) + fehér "blúz" (=csinosabb felső)
Most így hirtelen ez ugrott be. Igazából szoknyával nem venném fel, mert, hogy fehér, nem tudom mi az összefüggés ne kérdezd, csak egyszerűen nem. Szóval marad a hosszúnadrág, és sztem farmerhoz simán lehet, csak illjen a felsőd is hozzá színben.
Vagy, ha a felsőd mégis más színű, akkor fehér táska hozzá, és máris jó. A lényeg, hogy legyen rajtad még más fehér is. Ja, és a fekete nadrágot nem javaslom hozzá, maradjon a kék.
Amúgy én sem vagyok fehér párti (de csak magamon), de így tudom elképzelni, ahogy írtam. :)
4/6 anonim válasza:
Tényleg még egy szép nyári ruhával is fel lehetne venni (fehér vagy valami világosabb színű), az még jó is egy duci lánynak, csak az a baj, hogy lassan vége a nyárnak.
5/6 anonim válasza:
En a te esetedben egy fekete szuk nadraggal,egy pl. egy egyszinu feher folsovel es egy a cipo szinehez illo blezerrel fekete kiegeszitokkel(nyaklanc,karkoto) :)
6/6 anonim válasza:
Ha éppenséggel a cipő fekete vagy fehér akár bézs, ahhoz bármilyen ruha illik akár egy szűk farmer,akár egy blúz, igazából ez az a cipő amihez mindent fel lehet venni (még egy fürdőruhát is :D ) de leginkább ruhákkal ajánlom !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!