Ti mit gondolnatok arrol, ha egy csaj menoskodne, hogy neki mennyi ruhaja van, es milyen vagany mind, kozben pedig nemcsak a sajat cuccait hordana, hanem a tesojaet es baratnoi ruhait is?
Figyelt kérdés
2013. aug. 29. 11:51
11/13 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy miért kell ilyen hülyeségekkel foglalkozni... Vannak ennél borzasztóbb dolgok is. Az üzletláncot károsítja? Ne aggódj, nem fognak csődbe menni, valószínűleg egy jó ideig nem.
12/13 anonim válasza:
Nekem is van ilyen osztálytársam..ugyanezt csinálja..csak akkor megharagszik ha nem mondod azt a ruhájára hogy "csinos". És mindenkihez odamegy és megkérdezi, hogy szép?
13/13 anonim válasza:
te még ott tartasz hogy kin milyen ruha van? én az embert nézem nem a ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!