Emok! Nagy baj ha a hajválasztékom és a frufrum nem baloldalt hanem jobb oldalt van?
Figyelt kérdés
Pózernek neveznének emiatt?2013. aug. 28. 23:22
1/12 anonim válasza:
Te jó ég-.-"
Miért szeretnél emo lenni?
(komolyan kérdezem nem kötekedésből)
2/12 A kérdező kommentje:
Már bocs, de mi is a problémád?? Ha te is azokkal a tévhitekkel jössz amiket terjesztenek, hát itt kapok agyfaszt... Nem, nem azért fogom csinálni mert "hú, de nagy divat", nem érdekel mennyire divatos, tetszik a gondolkodás mód (olyan mint az enyém), az is öltözködés tetszik, és nem érdekel ha cikiznek miatta, ez vagyok én és kész! Amúgy meg ha nem a kérdésre válaszolsz és megveted az emokat, semmi keresnivalód pont ennél a kérdésnél... -.-
2013. aug. 29. 08:29
3/12 A kérdező kommentje:
NEM DIVATBÓL CSINÁLOM!!!! -.- És ha kihaltak (bár nem igaz), akkor leszek én az "egyetlen"! Ha meg nem a kérdésre válaszolsz akkor légyszi menj innen!
2013. aug. 29. 08:41
4/12 anonim válasza:
1. nyugalom (az ilyen hozzászólásokat meg inkább jeletsd provokatívnak)
2. pózernek? ugyan már... nekem is másik oldalt van. de ha kopaszlennék akkor is emo lennék. nem kötelező megmutatni hogy ki is vagy belül, én csak azért, mert tetszik nagyon a stílusa is aaz élet érzés mellet.
5/12 anonim válasza:
Dehogy! Azon az oldalon van amelyiken akarod!
6/12 anonim válasza:
nos én nem vagyok emos, de emo hajam van (nem tarka egyszínű barna) és én úgy állítom be a fufrum ahogy nekem tetszik, ismerek viszont egy vérbeli emos lányt ő azt mondta, hogy nem a fufru a lényeg, tehát nem vagy poser, és nem baj
8/12 A kérdező kommentje:
Utolso: You don't say? ^.^
2013. aug. 29. 15:47
9/12 anonim válasza:
nem a haj teszi az emot :3 azon az oldalon viseled amelyiken neked jó
10/12 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem a haja teszi.... Csak meg van az oka miért bal oldalra fésülik
2013. aug. 30. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!