Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A velúr csizmák beáznak?

A velúr csizmák beáznak?

Figyelt kérdés

Venni szeretnék velúr csizmát, amit hóban is hordhatok, de azt mondta barátnőm, hogy ne vegyek, mert azok átáznak...!

Tényleg átáznak?

Főleg olyanok véleménye érdekel, akik hóban is hordták/hordanak:)

Köszi a válaszokat előre is;)

2009. okt. 31. 16:32
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát én legalább 5 éve csak velúr csizmát hordok és nagy hóba tényleg beázhatnak (bár nekem csak egyszer fordult elő és akkor pocsolyába léptem).

Városban pl simán elmegy.

2009. okt. 31. 16:44
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
Lehet kapni impregnáló sprayt, az egy vízlepergető réteget képez rajta, nálam bevált.
2009. okt. 31. 16:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
bocsi az off-ért, de ez engem is érdekelt. és olyan spray-t hol lehet kapni? illetve mikor sózzák az utakat, az a só nem marja szét a velúrt?:S láttam egy szépet, de elég drága, és a szívemre venném, ha az első hóban baja lenne...
2009. okt. 31. 18:49
 4/10 anonim ***** válasza:
49%
nekem is volt,de nagyon utáltam...beázott,és a velúr olyan gumiszerű lett,ráadásúl zöld is volt,olyan lette gy év után mint a gumicsizma...nemjó hoban,ne vagyél!
2009. okt. 31. 21:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Deichmannban ajánlották a sprayt a csizmám mellé.
2009. okt. 31. 21:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!;)
2009. nov. 1. 18:03
 7/10 anonim ***** válasza:

De jó ez a kérdés!! :) Pont én is fel akartam tenni.

Én most vettem 2 hete Deichmann-ban velúr csizmát. Azt mondták, hogy be fog ázni, ezért "elszomorodtam" mert akkor vennem kell egy bőrcsizmát ami nem ázik majd át...

Egyébként én ott vettem hozzá valami ápolót. Mondjuk az lehet, hogy nem a beázás miatt van, hanem kb olyan mint a cipőpaszta.

Remélem nem fog átázni :/ kár lenne érte mert nagyon jól néz ki...

2009. nov. 2. 22:19
 8/10 anonim ***** válasza:
49%
beaznak es igen, kimarja a so a szinet, sajnos nekem mar tonrement par velur csizmam :(
2009. nov. 3. 12:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Rendszeresen ápolni kell és fújkálni a srayvel és akkor nem lesz baja. Én két éve vettem előszőr velúr csizmát és azóta is olyan mintha új lenne. Semmi baja nincsen, soha nem ázott be és a só se marta ki.
2009. nov. 3. 15:47
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Mondjuk amennyi hó szokott esni nálunk az utóbbi években...nem hiszem, hogy beázik:D

Meg végül is attól is függ, hogy ki hol lakik...

Nálunk az utcában mindig szépen eltakarítják! Lehet veszek...nem tudom, de nagy szívás lesz ha éppen idén fog esni térdig érő hó:D

Köszönöm még egyszer a válaszokat:)

2009. nov. 3. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!