Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Adidas cipőt keresek, láttatok...

Adidas cipőt keresek, láttatok már ilyet?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat kerestem mindenhol ezt a cipőt,de sehol nem találtam ebbe a színbe,ugyanilyet szeretnék,aki tud segíteni nagyon meghálálnám,esetleg pénz jutalomról is lehet szó:)Adidas Busenitz a cipő márkája,legalább is az van ráirva!

[link]

#kék #cipő #Adidas #jó cipő #busenitz #adidas busenitz #kék cipő
2013. aug. 28. 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:
pénzjutalom hűha
2013. aug. 28. 15:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Nézz utána neten és ha van rendeld meg:)
2013. aug. 28. 16:34
 3/7 A kérdező kommentje:

én már átkutattam mindent a neten,állítólag anno gyártottak belőle,de nem sokat és már nem gyártják,én ennyit tudtam meg róla..sehol nem találok ilyen színben,mindenhol csak másmilyenbe van. nagyon sok külföldi oldalt átkutattam már..

jó lenne a segítség, a pénz jutalmat komolyan írtam! nekem nagyon kell a cipő:)

2013. aug. 28. 18:54
 4/7 anonim válasza:

Szia!

Leinfóztam a cikkszámot az alábbi videóból: G20034 http://www.youtube.com/watch?v=HGE9k2LjhWc

A cikkszám alapján tudjuk ellenőrizni a rendelhetőséget, de ez a termék sajnos már német raktáron sincs. :-/

Véleményem szerint csak magánszemélytől ebay-en vagy amazonon fogod tudni beszerezni.

Üdv,

adidas dealer

2013. szept. 4. 18:48
 5/7 A kérdező kommentje:
az a baj mindenhol csak mász színűbe van,ilyenben sehol se találok,ebay-en,amazon-on se :/
2013. szept. 5. 15:20
 6/7 A kérdező kommentje:

[link]

lehet hülye ötlet,de ez full olyan,csak sárga a jel rajta..valami komoly festékkel átfesteni? fehérre?:)

2013. szept. 5. 15:23
 7/7 A kérdező kommentje:
jah picit világosabb kék :/
2013. szept. 5. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!