Adidas cipőt keresek, láttatok már ilyet?
Nagyon sokat kerestem mindenhol ezt a cipőt,de sehol nem találtam ebbe a színbe,ugyanilyet szeretnék,aki tud segíteni nagyon meghálálnám,esetleg pénz jutalomról is lehet szó:)Adidas Busenitz a cipő márkája,legalább is az van ráirva!
én már átkutattam mindent a neten,állítólag anno gyártottak belőle,de nem sokat és már nem gyártják,én ennyit tudtam meg róla..sehol nem találok ilyen színben,mindenhol csak másmilyenbe van. nagyon sok külföldi oldalt átkutattam már..
jó lenne a segítség, a pénz jutalmat komolyan írtam! nekem nagyon kell a cipő:)
Szia!
Leinfóztam a cikkszámot az alábbi videóból: G20034 http://www.youtube.com/watch?v=HGE9k2LjhWc
A cikkszám alapján tudjuk ellenőrizni a rendelhetőséget, de ez a termék sajnos már német raktáron sincs. :-/
Véleményem szerint csak magánszemélytől ebay-en vagy amazonon fogod tudni beszerezni.
Üdv,
adidas dealer
lehet hülye ötlet,de ez full olyan,csak sárga a jel rajta..valami komoly festékkel átfesteni? fehérre?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!