Milyen rucikban jártok lányok mostanában? A kort is ird
oda légysziii. $
Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 13:54
1/9 anonim válasza:
torna cipő(bordó) vmi farmer, egyszínű poló és rá egy másik színű(de élénkebb)topp szerűség pl: fekete posszu újju passzos felsőhoz piros horgolt vékony pántos hálós felső..én szeretem ha pl két szín van kombinálva, fekete vmi színesebbel:) de nyilván nem mindig így öltözködöm, csak 1 pl volt:P
2009. okt. 31. 14:20
2/9 anonim válasza:
előző vagyok:)
szóval szeretek nem átlagos lenni azért:) van ugy hogy szoknyát(van 1 sárkányos bahiás szoknyám imádom, fekete narancs színű, azt pl fekete nadrághoz jól megy ha felé veszem, vagy szoknya és torna cípő bokamelegítővel, de olyan színek ami megy a hajamhoz(vörös) szóval, fekete, piros ,narancs, zöld ezek menők nálam, de szeretem még a föld színeket is(barna, szürke és olivazöld:))
2009. okt. 31. 14:22
3/9 anonim válasza:
csőfarmer vagy egyenesszárú farmer, alulra magassarkú (fekete) vagy magassarkú bokacsizma (szürke). A felsőket variálom jobban kiegészítőkkel, nőies a stílusom, szóval mondjuk fehér ujjatlan, rá hosszú ujjú kockás ing megkötve egy hossazbb nyaklánccal. Vagy színes póló, rá egy rövidujjú szürke kockás zakó, rajta a pólóval megegyező színű kitűző/bross. Vagy hosszabb fazonú felső, a derék részen övvel, meg egy jó karkötő v fülbevaló. Meg mostanában szeretem a bővebb, félvállás felsőket, általában alájuk veszek egy ujjatlant v toppot, ami színben harmonizál vele, és ehhez is valami klassz nyaklánc vagy öv. 17/L
2009. okt. 31. 15:30
4/9 anonim válasza:
általában csőfarmer naci,tornacipő de most már inkább bokacsizma(kis sarkú),passzos felsők(hoszúujjú és rövvidujjú egyaránt)és imádom a félvállas felsőket,karcsúsított pulcsik,garbós mellény alatta egy rövidujjú pólóval.meg imádom a fekete felsőket(hozzá fekete csillogó gyöngy gyaklánc,fülbevaló +karkötő is néha),meg szinte mindig fekete öv van rajtam.ja meg mivel már elég hideg van fekete passzos kabát.
16/L
2009. okt. 31. 16:00
5/9 anonim válasza:
Általában fekete nadrág, fekete, piros,barna pólóval, fekete felső és bőrkabát (ha enyhébb az idő). Ha hideg van, akkor velúrkabát. Farmert is szeretem, de irtózom a cső és répagatyáktól, a trapéznadrágot szeretem.Fekete sportcipő/ csizma. 14/L
2009. okt. 31. 18:17
6/9 anonim válasza:
magasszárú Nike cipő, farmergatya, valami rövidujjú póló + rá egy kapucnis pulcsi + egy vékony, fekete karcsúsított dzseki
2009. okt. 31. 22:38
7/9 anonim válasza:
4cm-s lekerekített orrú barna bőr csizma , csoki barna,élénk zöld, narancssárga, fekete kötött mintás pulcsi és alá hozzá színben illő hosszú ujjú pulcsi.Amikor melegebb volt ,akkor pufi vállú bolerót hordtam.
20/L
2009. nov. 1. 15:19
8/9 anonim válasza:
sötétkék/ fekete répancai(farmer)
póló.
pulcsi.
kabát(blézer-fazonú)
sálak.
sapi.
deszkáscipő.
2009. nov. 4. 18:58
9/9 anonim válasza:
fekete és ciklámen szinű Vans-cipő, a fűzőt mindig váltogatom vannak nagyon jó fajták. többnyire fekete csőgatya vagy vékonyszárú farmer, gatyalánc, piros és fekete szegecses öv, fekete, piros, ciklámen, barna vagy fehér rövidujju top/póló, kapucnispulcsi, rasztasapi =)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!