Lehet kapni Budapesten akarhol fekete alacsony converse cipot 38as meretben?
Figyelt kérdés
Mindenhol csak nagymeretek vannak2013. aug. 28. 10:52
1/7 anonim válasza:
Nem Pesti vagyok ezért nem tudom : /
De tudok mondani oldalt!
Pl. a Legends,Top sport.
Én is onnan rendeltem meg ma! ;-)
Amúgy szerintem is elég fura hogy hogy mindenhol csak nagy méret van.............................
Nekem pl. pinkben kellet és csak a Top sport-ról tudtam megrendelni mert nekem is 38-as kell.
Azért is fura mert te láttál már olyan embert akinek 45-ös lába volt de rózsaszínű cipőt hordott? :-)
12/lány
2/7 A kérdező kommentje:
megtudod mondani hogy amerikai vagy a brit meretezes alapjan vannak a cipok?:)
2013. szept. 1. 10:31
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
koszi:) mennyi ido alatt erkezett meg a cipo?
2013. szept. 1. 14:38
5/7 anonim válasza:
Nem tudom. Nekem még nem érkezett meg (mert tegnap rendeltem meg). Le van írva a szállíáshoz. A Topsport-nál 6-8 nap volt írva a másikra pedig nem emlékszem :-)
6/7 anonim válasza:
1-es vagyok!
:((((((((
Nem volt a méretemben és csak szeptember végén lesz méretfeltöltés!!!
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
7/7 anonim válasza:
Unisex cipőnél véletlenül nem tudjátok melyik méretet kell kiválasztani? Ha a női méret 38-as ami amerikai méretben 7,5nek felel meg, és 24, 5 cm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!