Új stílus irányzat felé kacsintgatok! (Lent írom mi. ) Ezt hogy hívják "szak szavakkal" És divat egyáltalán?
Tehát leginkább pasztell színek és a barna, zöld, kék árnyalatai. Úgy kéne elképzelni, hogy totál naturális.. Mintha a természet lenne. Úgy gondoltam, az első utam miután megkaptam a pénzem, hogy veszek egy szép sötétbarna csőnacit, hozzá barna csizmát(ilyen kis fityegőset) meg veszek szép pasztell színű ruhákat kék zöld ami csak jöhet. A pólóknak ilyen kicsit 80' évek beütése van. Varrtam pár csónak nyakú felsőt azt is ruha színezővel, zöldre, barnára, pasztell rózsaszínre meg ilyen szép természetes színekre szeretném festeni. sok sok kiegészítővel. Meg persze kimaradhatatlan bőrkarkötővel. :)
Szerintetek gáz, vagy divatos vagy milyen?? :)
Amúgy eddig fekete ruhákat hordtam sima csőfarmerrel.Van pár rikító színű pólóm, de alig hordom őket. Szinte csak fekete és szürke ruháim vannak! De ennek szeretnék véget venni! Imádom a pasztell színeket, a barna nagyon illik a bőr/haj/szem színemhez..
Szóval akkor ez egy nevenincs stílus. Öltözz magad.. :D
És véletlenül nem tudtok olyan üzleteket ahol tudok beszerezni ilyen ruha darabokat?? :) Buda környékén??
már írtam:) Bahia(az minden városban van) meg eldorádó
meg ha kimész vmi városban tartott vásárban(nevesebb napokon szoktak lenni)v pl a karácsonyi vásár ott szoktak lenni ilyesmi cuccok meg ékeszerek is:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!