Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék Sweet Lolita ruhát...

Hol tudnék Sweet Lolita ruhát venni olcsón?

Figyelt kérdés
Már sok helyen kerestem eladó sweet lolita ruhát, néztem már teszveszen, vaterán , meg sok ilyenen, még ebay-on is, de sehol sem találtam. Tud valaki valami weboldalt, amin tudnék venni.

2013. aug. 27. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi az olcsó? Mert ilyen 10-20 ezerért lehet találni épp, bár az olyan is. Egy rendes lolita ruha meg átszámolva már erősen hatszámjegyű. :D

De ha csak hasonló stílusút akarsz, akkor keress egy képet, vegyél anyagot, és ha tudsz varrni, akkor megcsinálod, vagy keresel egy varrónőt, még mindig olcsóbban jössz ki, és legalább garantáltan rád lesz szabva, bár ezzel sem igen jössz ki 20ezer alatt anyag+minkadíjjal, (bár fazontól függ), és akkor még nincs cipő, kiegészítők...

De ebayen amúgy van egy csomó ilyen 40-50 dollár körül, free shippinggel, annál olcsóbban nem igen találsz semmit.

2013. aug. 27. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt honnan vetted utolsó? Pl. az Angelic Pretty az egyik legelitebb sweet lolita márka, és egy ruha 20-30 ezer yen között mozog, ami átszámolva sehogy sem lesz hat számjegyű. (50-70 ezer ft.) Persze ha egy teljes szettet akarsz venni (ruha+cipő+zokni+táska+kiegészítők+stb.) akkor valóban, bőven 100 ezer fölötti összeget kapsz :)

Ez volt az off.

Kérdező, facebookon vannak ilyen lolitás csoportok és szoktak együtt rendelni bodylineról meg hasonló helyekről. Úgy olcsóbb. Meg a bodyline amúgy sem egy túl drága üzlet.

2013. aug. 27. 22:00
 3/4 A kérdező kommentje:

Van cipőm.Kiegészítőnek van lolita napernyőm,más cuccokat( Zokni,Táska, stb.) tudok venni, mert ahol lakok van a közelbe egy olyan bolt, ahol vannak. (nem lolita bolt, csak vannak lolita ruhához illő cuccok, kb olyan árba mint az eredeti.)

Köszi az eddigi válaszokat :)

2013. aug. 28. 10:26
 4/4 anonim válasza:
Lehet hogy hülyén hangzik de én áhynemű huzatból varrtam magamnak és szerintem jó lett,nem eredeti de legalább egyedi,olcsó és a varrás jó elfoglaltság ha unatlozol. :)
2015. jan. 11. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!