Tudnátok olyan oldalt linkelni ahol olcsó ruhák vannak?
Figyelt kérdés
Szeretném az egész ruhatáramat lecserélni de nincsen nagyon rá keretem. Olyan magyar oldal van ahol olcsó ruhákat olcsón szállítanak ki?2013. aug. 26. 13:05
1/4 anonim válasza:
Szia! facebookon van egy oldal, trendi divat a neve, az üzlet Szigetszentmiklóson található, egy felső átlag 2-3000 körül van. Ez nem kínai ruha elvileg, én már vásároltam tőlük személyesen, de az oldalon keresztül is rendelhetsz. Ha érdekel, írj privit.
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Ázsia Center, Budapest, Szentmihályi út. Rendszeresen cseréljük ott a ruhatárunkat, nagyon jó minőségű ruhák vannak fillérekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!