Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményed a pécsi...

Mi a véleményed a pécsi OfficeShoes-ról?

Figyelt kérdés
nemrég vettem ott egy Vans cipőt,most hallom másoktól hogy kínai termékeket árulnak eredeti árukért...17000 ft volt a cipőm

2013. aug. 25. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Mire alapozzák ezt a feltételezést? Mert nagy baromság..
2013. aug. 25. 21:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Haverom 1 hónapja vett ott kb egy Vanst, és már teljesen szétjött az oldala. Egy másik haverom kb. ugyanígy járt, csak ő egy Timberland cipővel. Utólag tudtam meg,hogy ők is ott vásároltak.
2013. aug. 28. 23:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is ott vettem a Vans cipőmet és az ég világon semmi bajom vele, tudom hogy eredeti ahogy az összes többi cipő amit ott árulnak ;) Az már rajtad áll hogy viseled, naná hogy tönkremegy ha nem kíméli az ember hiszen a cipők nem vasból vannak hogy mindent kibírjanak.
2013. aug. 29. 09:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is pont most vettem az officeban egy vans atwoodot meg tavaly egy vans atwodd midet de azt keveset hordtam mert téli inkább de semmibajuk amugymeg szerintem eredetiek.
2013. szept. 16. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!