Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Harisnyát több nő hord csupán...

Harisnyát több nő hord csupán mert szereti, akkor férfiak közül is lehet így nem?

Figyelt kérdés
Olvastam itt és máshol,hogy nők egész évben hordanak harisnyát,mert abban valahogy jobban érzik magukat,de pl én is így vagyok férfiként (25),nem szeretek mezítláb,csak harisnyában lenni. De ezt nem tartom bzis vagy ciki dolognak. Van más is így, férfiakra gondolok.

#harisnya #harisnyaviselés #nőiharisnya
2013. aug. 25. 17:38
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Hát tudnék ajánlani,de én utcán duplán hordok, nylont, pontosabban 1 pamut és fölé 1 nylon. Azért ha férfi harisnyát akar hordani,azt sztem úgy tegye,hogy ne legyen áttetsző..Mert az túl nőies. Egy vékony nylon az áttetsző,nem tudom milyent szeretsz, de van nylonba is ami vastagabb, a pamut nem áttetsző. Annyi féle van testszínű,biztos találsz jót, de érdemes kibontani,megnézni akár milyen,mert vannak elég ócskák.
2013. aug. 26. 14:03
 12/31 anonim ***** válasza:
kőszi!ha találtam valamilyet jelentkezem ha gondolod!
2013. aug. 26. 14:50
 13/31 A kérdező kommentje:
Oké :)
2013. aug. 26. 15:34
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
szia!sikerült vásárolnom egy 40 den harisnyát,fel is vettem rövidnadrággal nagyon kényelmes nem messze vanegy bolt zölünkodáig merészkettem csak el benne!nem tudom,hogy látta e valaki de kucsit zavarban voltam!
2013. aug. 27. 06:17
 15/31 A kérdező kommentje:
És ha látta valaki? Rajtam sokan látják főleg ha sorban kell várakozni valahol vagy a buszra várva, legutóbb is vagy 25 ember, lányok főképp látták a lábamon a nylonharisnyát:D
2013. aug. 27. 11:48
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
és nem reagáltak semmit?Mert annyira nem természetes!vagy rosszul gondolom?Kaptál már pozitiv jelzést!ha természetes viselet lenne,én csak azt hordanám rövidnacival még télenis !
2013. aug. 27. 15:42
 17/31 A kérdező kommentje:
Ez felfogás kérdése, a legtöbb embert nem érdekli, de van akinek ez gáz, de kit érdekel ha valakinek ez nem normális? Nem néztek rám akkor furcsán, nem volt semmi.Ha én szeretek így járni,akkor így járok, van akinek bejön a harisnya férfin, nem 1 nő,csaj mondta,hogy ez nem ciki, ettől vannak sokkal cikibb kinézetű férfiak, pl akinek kivan a gatyája vagy igénytelen zoknis stb. Ha neked is tetszik,akkor járj úgy.
2013. aug. 27. 17:02
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
köszi a biztatást,azt fogom tenni,ma a kislányommal lentvoltam a játszin és az egyik anyuka megkérdezte,hogy harisnyavan rajtsd?azt mondta tők jo hapsin m3g nem is látott!jol esett s bok,
2013. aug. 27. 19:10
 19/31 A kérdező kommentje:
Örülök, másnak is így kellene, ha szeret hordani, nem kell ettől félni, hogy más mit szól,gondol. Általában nem is veszik észre a barna testszínűt rajtam, de van hogy észreveszik,de engem pl nem zavar,sőt.
2013. aug. 28. 11:54
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
szia!Te milyen hosszu nadrággal szoktad hordani?tegnap egy combkőz3pig érő rővidnadrággal vettem fel harisnyát, és a párom azt mondta,hogy azzal hülyén néz ki! pedig nekem nagyon tetszett, és kényelmes is volt!azért boltba elmentem benne! egy fiatal pár megis nézett!
2013. aug. 29. 06:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!