Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Parducmintas cipo vagy bezs?

Parducmintas cipo vagy bezs?

Figyelt kérdés
Szoval vettem egy turkiz zold ruhat, amin nyaklan ilyen arany szinu csillogo resz van, illetve egy arany szinu ov. Turkiz cipom nincs, es nem is lattam sehol, bezs szinut lattam meg parducmintasat. Melyik legyen?
2013. aug. 24. 13:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Én a bézs színűvel jobban eltudom képzelni amit így leírtál.
2013. aug. 24. 13:22
 2/8 A kérdező kommentje:
De fog az azzal mutatni?
2013. aug. 24. 13:24
 3/8 anonim ***** válasza:
1. vagyok : Csak akkor szerintem még kéne az összeállításhoz egy ugyanolyan bézs színű kis retikül, szerintem legalábbis, csak azért hogy vissza tükröződjenek a színek. :)
2013. aug. 24. 13:26
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem igen, vagy esetleg aranyszínű cipő, de azt is nehéz találni szerintem
2013. aug. 24. 13:27
 5/8 A kérdező kommentje:
2 hete keresek arany szinu cipot,hozzateszem sikertelenul
2013. aug. 24. 13:29
 6/8 anonim ***** válasza:
2013. aug. 24. 14:15
 7/8 A kérdező kommentje:
koszi, bar most igy osz kozeledtevel nem szeretnek mar szandalt venni. De eszembe jutott, hogy ezelott par evvel, mikor ballagtam bezs szinu cipot vettunk fol, es mivel eleg jo allapotban van, ezert valoszinu, hogy azzal fogom folvenni.
2013. aug. 24. 14:19
 8/8 anonim ***** válasza:
A bézs színű cipővel simán jó lesz! De még jobb, ha a táskád is bézs színű lenne.
2013. aug. 24. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!