Mi az idei farmer divat?
Figyelt kérdés
Még divatos a cső-farmer?, hol találok 42-44 es méretben divatos darabokat?2008. júl. 1. 01:12
1/5 anonim válasza:
igen a csöfarmer divatos,na meg a térdig érö minden tipusa,én mondjuk néhàny emberen làtom ujra az ugymondot lyukas farmert(rongyositott)is.
butikokban keress vagy plàzakban
2/5 anonim válasza:
Én turkálóba mennék. Ott tényleg mindenféle méretben vannak nadrágok. Angol turiba menj. A farmerdivat Angliából érkezik hozzánk némi késéssel, így neked már néhány héttel az itthoni divatba jövése előtt meglehet néhány darab!
3/5 anonim válasza:
Hát előbb divatos a cső, mint a trapéz. De a legnagyobb divat az a mellig érő szűkitett fazon. Szinte bárhol kapható minden fazon és méret, a kinaitól kezdve a máskásakig. De a thomas jeans ben tuti van.
4/5 anonim válasza:
hát nagy sajnálatra jön vzissza a trapéz a divatba:Sde szerintem hogy újra hordják az emberek várni kell még 1 2 évet.én amúgy is maradok a csőnacinál.:-)
5/5 anonim válasza:
takko fashion & h&m és még a c&a- ba is vannak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!