Egy sima vászoncipőnek mennyi idő az élettartama? Többi lent!
Szerintem az nem számít, hogy mezítláb hordod. Nekem ilyenem van többféle, sima Tescosak: [link]
Van amelyik már 3 éve megvan, csak elvékonyodott a talpuk, de a talpbetét része mindegyiknek összegyűrődött..
Szia mezítlábas:)
hát nekem egy nyarat bírnak ki ezek. Szétszakad a betét simán és elkopik a talp is. Egy nyárra veszek kb. 3 ilyen pár ezer ft-osat, aztán ki kell dobni.
Hát ha izzad a lábad, akkor két hét múlva kuka, mert olyan büdös lesz gondolom. Nem arra vannak kitalálva, hogy mezítláb hordd őket. :D
Amúgy meg ennyi pénzért nem lényegtelen? Tavaszig csak összegyűjtesz egy újra, ha tönkremenne, 2-3 hét múlva meg úgyis el kell rakni, mert felfázol benne, olyan hideg lesz. Mondjuk jövő hétre is esőt meg hideget mond, inkább ne ilyen kis nyári cipőben menj.
Az enyém kb két hónapot volt hordva aktívabban, azon kívül, hogy baromi mocskos, sok baja még nincs, de az tuti, hogy mezítláb fel nem venném. A bélése kezd kicsit szétkopni azért már.
De ha már mindenképp mezítláb akarod hordani, vegyél bele ilyen olcsó talpbetétet, ha elkoszolódik, csak kidobod és kész, 2 ezer forintért kapsz vagy 10párat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!