Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha ti így hordjátok elmagyaráz...

Ha ti így hordjátok elmagyaráznátok?

Figyelt kérdés
Kiráz a hideg amikor pl.férfiak vesznek fel szandált és még zoknit is húznak alá amit felhuznak térdig!Ez miért jó?Még némelyik anyuka is ezt csinálja a gyerekekkel!Akkor ennyi erővel miért nem cipőt adnak rá?
2013. aug. 24. 09:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem hordok ilyet,meg amúgy is csaj vagyok,de minek foglalkozni más külsőjével?! :D Hadd döntse már ő el,hogy mit vesz fel:DD 15/L
2013. aug. 24. 09:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik ez a viselet,de most láttam be,hogy praktikus. Kislányommal voltunk a Vadasparkban és négy órán át folyamatosan gyalogolt, homokos talaj is volt elég sok és mivel igen meleg volt persze,hogy izzadt a lába még szandálban is. A végén annyira feltörte a lábát az egyébként minőségi pihe-puha bőrszandál,hogy cipelni kellett, mert lábra sem bírt állni. Ezért most már én is adtam rá egy vékony zoknit a szandálhoz és nincs probléma. A 30-35 fokban meg fel nem venné még ő sem a zárt cipőt,csak azért mert azzal jobban néz ki a zokni. Egyébként nálunk az oviban is csak zokni-szandál kombóban lehetnek bent a gyerekek,tehát van alapja ennek a viseletnek.
2013. aug. 24. 09:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Apukám is így hordta, de szóltunk neki, hogy nem kéne. Nekem nem tetszik, főleg ha még tényleg ''térdig'' is felhúzzák! Nem túl divatos, de főleg az, hogy az amúgy is melegben nem tudnék elviselni zoknit a lábamon!
2013. aug. 24. 11:00
 4/6 anonim ***** válasza:
72%

Engem meg a cicanadrág irritál. Mégse tűnik el.

18/f

2013. aug. 24. 16:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért, mert nyár van és szellősebb lábbelit szeretne, nem pedig zártat. Zoknival meg azért kényelmesebb, mert nem cuppan bele az ember lába, meg nem dörzsöli/ töri fel a cipő.

Nem kell hozzá sok ész, hogy rájöjj, bár ezek szerint mégis.

Amúgy nem hordom így, és még férfi sem vagyok.

2013. aug. 24. 20:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Az még lemaradt, hogy a férfiak (és az anyukák) a praktikusságot és a kényelmet nézik, nem pedig a divatot.
2013. aug. 24. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!