Ilyen nadrágot bárhova fel lehet venni? (kép lejjebb)
Ilyen nadrág, csak szűkebb. Annak mi a neve? Gondolom az nem melegítő nadrág. És neten hol lehet olyat venni?
Az oké, bármit lehet utcára hordani, az még nem jelenti azt, hogy nem gáz..otthonra, vagy edzeni oké, utcára igénytelen szerintem.
23L
A legelső linken lévő, az a tipikus mackó nadrág a gyerekkorunkból. Az utcára semmiképpen sem való.
A 2. 3. linkeden lévő már utcára is tűrhető. A nevét sajnos nem tudom. Ebayen talán találni.
Utcára csak feszülőset vegyél, ez a legszűkebb amit linkeltél, már jó, de lehet ennél még feszülősebb is, ha jó alkatod van hozzá. :) Szerintem nagyon vagány, és fiatalos, lehet veszek is egyet magamnak, pedig nem vagyok már tinifiú. A többit én nem venném fel, mert azok nem valóak utcára.
Csak azt a szűket vedd fel utcára, amit én is belinkeltem. :) Ez kellően feszül itt-ott, ezért jó. :) De ebből a feszülősebb fazonból is olyant válassz, ami nem ülepes, hanem a fenéken is kicsit feszül, vagy legalább simul.
Ami viszont nem szűk legalább ennyire, az nem utcára való. Az eddig belinkeltek közül csak ez az egy vállalható utcán:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!