Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ennyire gáz ez a stílus?...

Ariana-girl kérdése:

Ennyire gáz ez a stílus? Légyszi valaki akinek tetszik? Fiúk?

Figyelt kérdés

Nem rég kiírtam egy kérdést hogy mennyire jön be nektek Ariana Grande stílusa mert az én stílusom leginkább az övéhez hasonlít. És olyanokat írtak hogy nekik egyáltalán nem jön be és hogy eléggé tucat,béna a csőnadrág feltünési viszketegségre vall stb stb. azért ügye van aki ezt nem agy gondolja?? mert kezdek kiakadni hogy béna stílusom van... :( na jó most nehogy valaki gyerekesnek nézzen emiatt csak,na. nem értem mi bajuk van :D

[link]

2013. aug. 23. 19:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
jesszus te inkább utánozod őt, még a neved is az, ez rajongás, abba bele se gondolsz, hogy tetszik-e csak azért hordod mert ő is azt hordja? az undorító -.-
2013. aug. 24. 10:26
 12/16 anonim ***** válasza:
nehogy szomorú legyél!!! nem tucat....ez a leggjobb stilus ..ha ebben érzed jol magad? és am csinos is:)))
2014. febr. 12. 18:52
 13/16 anonim ***** válasza:

Az a gáz, hogy annyira rajongsz valaki után, hogy lemásolod a ruháit.

Nem értem miért kell "necesíteni" a stílusod. Hordd azt ami tetszik.

2014. febr. 12. 19:18
 14/16 anonim ***** válasza:
* nevesíteni
2014. febr. 12. 19:18
 15/16 A kérdező kommentje:
ööö....es ha nekem ez tetszik? És nem utánzom őt csak egyszerűen hozzá tudom hasonlítani a stílusom :D oké...azthiszem kár vol megkérdezni...itt alig van pár értelmes ember aki lehurrogás nélkül tud szólni egy szót is :)
2014. febr. 20. 14:09
 16/16 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik.Viszont én raknék hozzák kiegészítőt.pl karikafulbevalo vagy barmi
2021. jan. 10. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!