Retro Jeans tavalyi (2012-es) téli kollekcióból hol tudom még megvásárolni álmaim kabátját?
Figyelt kérdés
Tavaly találtam egy kabátot amire nem volt pénzem, de nem tudtam elfelejteni olyan szép volt. Idén már van állásom és össze tudom rá gyűjteni a pénzt, ha megszakadok is, de nem tudom hogy honnan tudom beszerezni idén? A tavalyi kollekció kapható még valahol egyáltalán?
2013. aug. 21. 22:33
1/5 anonim válasza:
45ezerért kabátot.b@sszameg de jól megy neked :D
2/5 A kérdező kommentje:
Valszeg már nem annyi, mert ez a tavalyi ára és mint említettem DOLGOZOM, így tudok rá SPÓROLNI, nem egyből egy fizuból venném meg. Ha elteszek havonta xy forintot a fizetésemből, amit pl. más bulira költ, akkor csak összeszedem az árát (ami már nem 45000,- ! ) Amúgy meg semmi közöd hozzá, hogy nekem hogy megy...
2013. aug. 22. 10:40
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, van-e outlete, ott esetleg megveheted még.
4/5 anonim válasza:
Na,igen!!Hogy lehet ilyen megjegyzést hozzáfűzni???Nem mindegy hogy egy fizetésből vreszi meg,vagy összespórolja!?Semmi köze hozzá senkinek!!!!Az irigység szólt belőled,kedves első hozzászóló!!Én idén vettem Retro télikabit,van közöd hozzá,hogy miből és mennyiért??Nincs!Állítólag a Blahán van egy outlet!Nézd meg esetleg ott,de nincs kizárva sztem hogy "sima" Retro boltban hozzájutsz! :)
5/5 anonim válasza:
Jaj,nem Blaha,a Rákóczi útnál van .Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!