Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fontos! Szerintetek ez a cipő...

Fontos! Szerintetek ez a cipő jól néz ki? L18

Figyelt kérdés

[link]

nagyon tetszik, kényelmes is, ikolán kívül hordanám mondjuk fekete szűkebb nadrággal. Szerintetek jól néz ki? Félretetettem, még gondolkozom. Anyukám szerint nem hordanám :D Vélemények?

2009. okt. 29. 16:37
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
ja már megvetted? jodöntés:)
2009. okt. 31. 18:05
 32/38 anonim ***** válasza:
33%

Nagyon szép! Nagyon tetszik!! Wooááh. Rohanok és veszek 1et!

Akkor még jobban tetszik, ha mások hányni tudnának tőle! Így nem lesz rajta minden 2. emberen aki veled szembe jön az utcán! Amúgy épp ez az, hogy magassarkúból csak ilyen pics.g.ci cipők voltak eddig, most meg már a kicsit "keményebb" stílusú lányoknak is van pipő.

Mert éppenséggel én elég hülyén néznék ki p.csa pipőbe, de ez a cipő nem nézne ki olyan gázul rajtam.

2009. nov. 12. 18:38
 33/38 anonim ***** válasza:
megvetted de nem hordod?? én biztos h hordanám, nagyon vagány... uhh nagyon tetszik.. ha nem kell nekem adod??:D
2009. nov. 12. 19:41
 34/38 A kérdező kommentje:
deee, hordom, csak nem suliba (najó 2x volt rajtam a 2 hétben), még szoknom kell. Én is örülök hogy van akinek nem tetszik, így csak kettőnknek lesz, kedves utolsó előtti :D
2009. nov. 12. 20:41
 35/38 anonim ***** válasza:
úúú baromi jóóóóó ha hordhatnék magassarkút én is vennék. apám azt mondta h "olyan Madonnás" :)
2009. nov. 12. 21:15
 36/38 anonim válasza:
43%

Nem that seek. (lányon látnám, nem jönne be)

F22

2009. nov. 13. 11:36
 37/38 anonim ***** válasza:

nyár vége óta bele vagyok hullva ebbe a cipőbe:D

17/L

2009. nov. 13. 22:30
 38/38 anonim ***** válasza:

punkos ami nem az én stílusom :S

De ha az lennék bejönne :D

2009. nov. 14. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!