Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 15éves lánynak iskola táska?

15éves lánynak iskola táska?

Figyelt kérdés
15éves vagyok és most megyek gimibe, de tanácstalan vagyok táska ügyileg. Az oldaltáskák tetszenének jobban, csak ugye attól rossz lesz a gerincem, meg már így is kicsit el van ferdülve. Tudnátok ajánlani esetleg valami divatos hátitáskát? Nem gáz a hátitáska gimibe? Az is hozzátartozik, hogy valószínűleg gyalog járnék és az út kb. 15 perc.

2013. aug. 16. 20:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nekem azt mondta az ortopédusom hogy a válltáska nem befolyásolja a gerincet, most attól nem fog jobban elferdülni
2013. aug. 16. 23:57
 12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! és a converse-t hol vetted? :)
2013. aug. 17. 12:11
 13/14 anonim ***** válasza:
hervisben 9700 volt akciosan :) Mostanaban viszont nem lattam hatizsakban converset hervisben, csak olyan valltaskat:s de azert nezz be szerintem :)
2013. aug. 17. 12:49
 14/14 anonim ***** válasza:
nekem kék eastpak-em van én nagyon jó én tényleg leteszteltem.... egy cérnaszál sem áll ki belőle, pedig suliba is azzal járok meg ha utazok akkor is tuti hogy azt viszem:)
2013. aug. 17. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!