Szerinted nem ronda, amikor egy fiú szandálban meg papucsban mutatkozik mezítláb az utcán?
nincs vele semmi gondom.
Sőt az sokkal rosszabb, ha ilyen melegben cipőben futkorásznak, ilyenkor lehet jó kis lábgomba tenyészeteket kifejleszteni és irtó büdös lesz szegények lába.
Szandál gáz, papucs nem.
Persze sokat elárul az illető anyagi helyzetéről ha olyan a munkája, hogy papucsban végezheti...
Nekem egyik sem tetszik, de értem én, hogy nekik is melegük van, így nem mondom, hogy húde gáz..de attól még nem tetszik:D
23L
Máskor meg az a baj, ha a szandálhoz felvesz zoknit!
Ez, legyen a legnagyobb gondod az életedben!!!!!
Kedves kérdező és válaszolók: Nem tudom h ti merrefelé éltek, de talán ha összes nőnemű lénynél természetes hogyha bárhova megy szinte mindenki szandálban van akkor ez természetes lenne a másik nemnél is h lehet....Egyáltalán nem tudom megérteni ezt a gondolkodást, h egy férfi minek feszengjen öltöny nyakkendőben egy szaros álláshoz is.
Az h milyen munkája van arról csak annyit, h férfiként nyugodtan hordhatok akármit melóban, sőt kifejezetten szeretem pl gladiátor szandált. Ja és mérnökként dolgozom:) Télen meg ugyanez a helyzet csizma fronton. Néhány aberrált ember szerint meg hordjon minden férfi túrabakancsot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!