Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Széles csípőn ciki a csőnadrág?

Széles csípőn ciki a csőnadrág?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy deka felesleg sincs rajtam,versenyszerűen országútizom,szóval nem a hájjal van a baj,hanem maga a csípőcsontom széles:/

Ha mérettel jobban el tudjátok képzelni,ezek az adatok csípő:94 derék:62 mell:91 és 173 cm magas vagyok.

Szerintetek?vagy inkább hanyagoljam az ilyen viseletet?

2013. aug. 13. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
most őszintén, ha tükörbe nézel és úgy érzed hogy jól áll, kimennél benne az utcára, nem ciki, akkor mit érdekel az itteni senkiházi beszólogatós balfa.szok véleménye? legyél már önálló, az itteni emberek 90%-ára nem éri meg hallgatni.
2013. aug. 13. 16:03
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ:)

Igazad van,de én itt mások véleményére vagyok kíváncsi,akár rossz,akár jó.Most nem mehetek oda egy idegenhez az utcán,hogy most mit gondolsz?

Az ismerőseim mind azt mondják,hogy jó,de ők elfogultak,itt meg függetlenül attól,hogy ki vagyok,úgy válaszolnak:)

2013. aug. 13. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is, és vettem csípőfarmert. Sokkal kényelmesebb. Nyilván inget veszek föl hozzá, és így nem látszik a széles csípő.
2013. aug. 13. 17:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
94 centi nem gáz szerintem :) gondolom sportos az alakod szóval örülj magadnak! :) és arányos a tested, lehet, hogy csak úgy látod, hogy széles a csípőd. a modelleknek szokott olyan max 90cm körüli lenni, pedig ők nagyon vékonyak. nekem 90 és szerintem a legtöbb lánynak sokkal szélesebb. és az arányosan széles csípő amúgy se baj, mert nőies. ha jól érzed benne magad akkor húzd fel! a csőnadrág szerintem csak a kövér lányokon áll furcsán. de ha mégis szélesnek érzed akkor olyan ruhákat hordj amik nem a csípődet hangsúlyozzák ki! :) remélem tudtam segíteni, ja és szerintem tökéletes alakod lehet. :)
2013. aug. 13. 20:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm:)
2013. aug. 13. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!