Szerintetek melyiket válasszam? Melyik a jobb?
2013. aug. 11. 19:43
11/18 anonim válasza:
Az elsőt én is felpróbáltam bézs színűben. Nekem nagyon tetszik.:) Végülis engem lebeszéltek róla, mondván, hogy túl magas a sarka, de mai napig bánom.:( Szóval első!:)
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Engem is lebeszéltek mondván nagyon magas(de nagyon jól áll ),igaz a második is hasonlóan magas csak nem látszik rajta (visszafogottabb),a harmadik meg hát az elsőnek a "kissebb" változata. de az nem olyan csini(persze kényelmesebb mint a másik kettő).
2013. aug. 11. 21:05
13/18 anonim válasza:
Második!! Az tavaly ősszel minden második lányon az első volt... ha már ezek a fajta cipők jönnek be akkor inkább a második.
17/18 anonim válasza:
Nekem az első tetszik, nagyon szép, mindig is venni akartam egy olyat:) Ha szépen tudsz járni magassarkúban, akkor én a helyedben azt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!