Szerintetek jól össze állítottam a ruháimat? file:///C:/Users/Tanul%F3/Pictures/itthon/pizap.com137621433 72471. jpg
Figyelt kérdés
Hogy mnéz file:///C:/Users/Tanul%F3/Pictures/itthon/pizap.com13762143372471.jpgki szerintetek?2013. aug. 11. 11:54
22/23 anonim válasza:
Semmilyen. Igazából dög unalmas. Legalább kiegészítőkkel dobtad volna fel. De téged miért érdekel ennyire más véleménye??
nem az a lényeg ,hogy sok idegen mit gondol , hanem az ,hogy te jól érezd benne magad és szép legyen szerinted.
Nekem speciel nem tetszik. De ez is csak egy vélemény!
23/23 anonim válasza:
Én 12 évesen nem ilyenekkel foglalkoztam, hanem kint voltam a játszótéren, bicóztam meg stb.. Neked is azt kéne nem ilyen baromságokkal foglalkozni.. Na mindegy most úgyis egy ünneprontó gonosz vagyok, de ha idősebb leszel, rájössz mivel pazaroltad el azt az időt, amikor még teljesen szükségtelen lenne ilyesmivel foglalkoznod..
Amúgy egyetértek az előttem szólókkal. Unalmas, és a cipő nem passzol.
Amúgy mi van a mai gyerekekkel komolyan?!....:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!