Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Holnap megyek egy szépségverse...

Holnap megyek egy szépségverseny castingjára, és nem tudom mit vegyek fel?!

Figyelt kérdés
Még sosem voltam ehhez hasonló helyen, és nem tudom mibe menjek. Nem akarok túl kiöltözni de slampos sem szeretnék lenni. Ti mit gondoltok?

2013. aug. 10. 23:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem semmiképp se ess túlzásoba, a lényeg hogy rajtad legyen a hangsúly és ne a ruhán.

Valami egyszerű tapadós nadrág + sima top (hangsúlyozd az alakod, ne lógjon rajtad a ruha) vagy szoknya toppal, esetleg egy egyszínű lehetőleg testhezálló ruha. Cipőnek valami szandál, magassarkú, de ne túl magas, és kényelmesen tudj azért járni benne..

Ne legyen túl sok ékszer, vakító virágminták, ilyesmi, szerintem. A kevesebb több.

2013. aug. 11. 00:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Az már rég rossz ha egy castingra mész és nem tudod hogy mibe menj!!!
2013. aug. 11. 00:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, köszönöm szépen a tanácsaidat! :)
2013. aug. 11. 00:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Vigyél egy elegáns ruhát/szoknyát és menj egy szűk farmerben és egy fehér színű topban. Aztán meg meglátod,hogy többiek hogy öltözködnek.
2013. aug. 11. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!