Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan\Honnan oltozkodjek?

Hogyan\Honnan oltozkodjek?

Figyelt kérdés
14 eves vagyok, most megyek kozepsuliba. Rajottem hogy semmi stiluserzekem nincs, szoval kene valami tanacs, mert nem szeretnek az uj sulimba ègo cuccokba megjelenni. Hogy valasszam ki a megfelelo ruhat\kiegeszitot? Mondjatok valami tanacsot, mert nagyon ketsegbe vagok esve. :( Linkeljetek kepeket, oldalakat ahonnan tudok ruhat rendelni, mondjatok boltokat, vagy irjatok privatba vagy valami :)
2013. aug. 10. 20:30
 1/5 anonim válasza:

Ez attól is függ, hogy milyen a stílusod. Laza, csajos, elegáns...

Boltokat tudok ajánlani, olyan ahol mindenféle kínálat van, és jó minőségű is: Zara, Bershka, H&M, Stradivarius, New Yorker (bár ott vannak elég rossz minőségű ruhák is), Pull&Bear.

Neten eddig én csak az ASOS-ról rendeltem, de az nagyon jó.

2013. aug. 10. 20:38
 2/5 A kérdező kommentje:
koszi :)
2013. aug. 10. 20:58
 3/5 anonim ***** válasza:

IRÁNY A PLÁZA!!!!!

Most vannak az utolsó nagy leárazások, nézz be néhány jó üzletbe ( pl. Zara, Tally weil, H&M ) Amit tetszik, jól áll. :D

2013. aug. 10. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:
bizony, ha sietsz, még kaphatsz akciós ruhákat a föntebb említett helyeken!Meg c&a, terranova is jók, terranovában azt szeretem, hogy olcsó, de nagyon jó ruhák vannak ott:D sok sikert!:)
2013. aug. 10. 22:18
 5/5 anonim válasza:
Urban Outfitters, Jack & Jones, Paris Eleven.. Bár én Mo.-n nem találkoztam velük, küldföldről rendelek mindig. Itthon a H&M-et ajánlom nagyon!
2013. aug. 26. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!