Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy és kb mennyiért lehet...

Hogy és kb mennyiért lehet igazi bundát tisztíttatani?

Figyelt kérdés

Ár és az érdekelne ,hogy csinálják?

Nutria bundáról lenne szó..

2009. okt. 27. 00:43
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Szegény állatkák :( (tudom, hogy nem a kérdésre válaszoltam, arra nem is fogok, annyi csak, hogy műszörme)
2009. okt. 27. 01:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Most ezt nem értem..ha nem tudsz válaszolni miért írsz.a nutria egy állat nem műszörme...
2009. okt. 27. 11:00
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
hát te sem vagy állatvédő :( szörnyü hogy ilyen emberek vannak és nyiltan feltesznek egy ilyen kérdést. pfff...szégyelld magad
2009. okt. 27. 12:05
 4/6 anonim ***** válasza:
25%
bocs hogy én se a kérdésre válaszolok de fejezzétek már be ezt a PETAs sz*rságot, Istenem....
2009. okt. 27. 14:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom ez miért állatvédői kérdés.Azt a szerencsétlen állatot nem én gyilkoltam le,nem is tennék sosem ilyet,nekem is több állatom van és imádom őket.Az emberek ősidők óta hordanak bundát,úgy mint sok más részüket az állatoknak használják másra is-lsd a cipődet vagy az autó belsejében levő kárpitokat stb..szval nem kell nagyon körül nézni,és nem szégyellem magamat amiért feltszem,mert egy használt bundát akarok venni és azt kitisztíttatni.Attól,hogy nem veszel róla tudomást még létezik a bunda .És nem újonnan venném,hogy növeljem az esélyét több állatnak is a feldolgozását,de komolyan gondolod,hogy mi szürke emberek vagyunk ennek a központjában.te ezek szerint akkor vegetáriánus vagy és nem eszel húst se halat se semmit.De a növényeket nem sajnálod?Mi van ha ők is éreznek,mert már bebizonyították tudományosan,hogy éreznek,akkor ne együnk semmit,mert bántunk mindet.Könyörgöm minden mindennek vonzata valamilyen módon.ahhoz,hogy mi életben maradjunk hasznosítanunk kell a környezetünkben levő dolgokat,de az állatok ugyan ezt teszik,hogy életben maradjanak.De gondolom te csak mesterséges dolgokat eszel és művi dolgokat veszel meg,hogy öltözzél.tehát mű kaja és poliészter ruhák,semmi természetes-mert hát akkor ha olyat hordol te is rongálod a természetes környezetedet nem?..na szóval ez egy eléggé komplikát dolog amibe bele mehetnénk és én tényleg nem bántóan tettem fel a kérdést,nem azt kérdeztem,hogy készítsek ki egy nutriát-mert hát nem is tudnék ilyet kérdezni sem meg tenni pláne,azt sem eszem meg aminek neve van és aki ismer tudja,hogy imádom az állatokat-és nem jószágként tartom őket,de ha már van egy használt kb 10 éves bunda,dobjam ki?Csak mert állatvédő vagyok vagy sem...á hagyjuk már ezt ,már tényleg uncsi..nem ezen fog múlni az állatvédés.Mondjad már azoknak akik sorra gyilkolták le az állatokat..rengeteg példát lehet találni-na mindegy nem is ragozom mert csak felbosszantom magamat,ezen a primitív beírásokon és hozzászólásokon.Mindenki foglalkozzon a saját dolgával és ha nem a kérdésre válaszol,legalább maradjon csendben!!!
2009. okt. 28. 00:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de itt biztos találsz olyat, ami hasznos:

bunda.lap.hu

2009. dec. 7. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!