Erről az acélbetétesről mi a véleményed?
Tényleg? Amilyen a külső, olyan a belső? Akkor egy hót feketébe öltözött, szegecses ruhákba bújt rockernek nyilván sivár és fekete a lelke, agresszív a személyisége.(Én nem így gondolom persze, van sok rocker barátom, sőt én is jártam évekig feketében, de ha a te megjegyzésedet vesszük figyelembe, akkor megállja a helyét ez az állítás.) Én most már imádom Hello Kitty-t meg a rózsaszínt, de rock és punk zenét hallgatok, munkáscigit szívok, nem vagyok előítéletes, szívesebben járok kocsmákba mint discokba, ki merek állni a véleményemért. Ha már ott tartanak a rokkerek, hogy egy bakancs színe miatt köpdösnek, akkor rock and roll is dead. Mert ez ugyanaz a szar hozzáállás, mint a discosoké. Te is külső alapján ítélsz, akkor meg miben vagy jobb vagy lázadóbb náluk?
Attól még, ahogy kinézek sokkal többet tudok a rock történelméről, sokkal több koncertre járok, sokkal inkább az enyémnek érzem ezt a világot, mint sok trú rokker ruhákba bújtatott bohóc, aki csak utálkozni tud, de semmit nem ért.
Büszke vagy arra, hogy nem vagy előítéletes és kocsmába jársz?
Ezzel be is bizonyítottad, hogy egy selejt vagy, így igazam volt. Ha meglátom a ringyós öltözködésed ("Én most már imádom Hello Kitty-t meg a rózsaszínt"), egyből láttam volna. Tehát helyes a külső alapján ítélni.
Köscshypuscshy
Bocsi, de neked egy színtől ringyós lesz valaki? Vagy attól, hogy szeret egy márkát? Nekem a ringyós az, aki mindenét kirakja. És igen, arra, hogy nem vagyok előítéletes büszke vagyok:) Arra, hogy járok kocsmákba nem különösebben, de ez van. Kb. minden rocker jár kocsmákba, anélkül elég elképzelhetetlen ez a szubkultúra.
Látom a többi hozzászólásodat is, te aztán nagyon rühelled a világot. Tudod, a legtöbb ember úgy 12 évesen esik át ezen, nem baj, te picit későn kamaszodsz. Gondolom anyádékkal laksz, népszerűtlen vagy, és szűz. Oké, de a saját bénaságod miatt ne a többi embert utáld. Na mindegy, nem offolom tovább a kérdést.
Elég komoly xĐ
Én csakis fekete szóval nem venném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!