Hogy hívják az ilyen pólókat?
Figyelt kérdés
Szóval rendes póló van ujja meg minden de a vállak kilógnak belőle.. Olyan 80' évek beütése van..
2009. okt. 26. 20:09
1/7 anonim válasza:
Csónaknyakú felső. Legalábbis mi így hívjuk :)
3/7 A kérdező kommentje:
2009. okt. 26. 20:23
4/7 anonim válasza:
Miért fontos ez? :) Szerintem ha bemész valahova és elmondod hogy nagy nyakkivágású pólót keresel, segítenek :)
Amúgy én gyakran férfipólókat veszek és néha beszűkítem oldalt, vagy akár az sem, és egyszerűen kivágom a nyakát ollóval! :) 19/L
5/7 A kérdező kommentje:
ugyan ezt akarom csinálni. Csak mivel a fél ruhatáramba ugyan az a szabás minta.. Most beszeretnék újítani, de minden féle képpen ilyen nyakúan szeretném.. De ahhoz kép kell, így vizuálisan nem tudom elképzelni..
2009. okt. 26. 20:56
6/7 anonim válasza:
Ha azt mondod az eladónak hogy ejtett vállú érteni fog. Esetleg csónaknyakú ilyen alternatívákat ismerek.
7/7 anonim válasza:
Ennek tényleg csónaknyakú felső a neve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!