Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy ilyen ruha lakodalomra...

Egy ilyen ruha lakodalomra elmegy? Nem túl RIBIzlis?

Figyelt kérdés

Tudnék egy ilyet rendelni, nekem tetszik is. Érdekelne a véleményetek! :) Nem túl k*rvás? És melyik lenne jobb? Korallpiros/fekete?

[link]

[link]

2013. aug. 8. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:

Az első sokkal mutatósabb, a második már nagyon hivatalos ezért nem túl jó

Nekem is tetszik mindkettő szóval döntsd el te magad

21/F

2013. aug. 8. 16:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az első inkább buliba való mint esküvőre nekem amúgy nem tetszik nem a stílusom de ízlések és pofonok.:D A második elegánsabban néz ki az egyszínűsége miatt, de feketét nem illik esküvőre túl gyászos.
2013. aug. 8. 17:55
 3/9 anonim ***** válasza:

Az első tényleg közönséges kicsit egy esküvőre. Bár lehet mindenki ilyenekben lesz, társaságfüggő, nem ismerem őket. :D De elegánsabb dresscode mellé szerintem nem jó.

Feketében csinosabb, de azt meg ugye nem veszünk fel esküvőre. Úgyhogy azt semmiképp ne válaszd.

A színe amúgy jó az elsőnek, az nyári is, viszont valami más fazon esetleg? Vagy ha ennél maradsz, akkor ne valami platformcipővel párosítsd, az úgy elég sarki lenne. És mindenképp szerezz hozzá valami színben passzoló bolerót, még akkor is, ha nem templomi esküvő. :D

2013. aug. 8. 21:47
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi :) Annyi még, hogy szerintetek miért tűnik közönségesnek?

Más fazon nem nagyon volt ilyenből,színre max még van fehér+fekete, cappuccino+fekete. Bolerót mindenképp akartam, ha már megyek a templomi esküvőre, ott nem illik, ha kilóg a váll. Tavaly láttam durvább dolgokat is a lagziban, szóval nem akarom, hogy kinézzenek engem is mert ribizlisen öltöztem fel a lakodalomra, azért kérdeztem. :)

Cipőm az van, olyan 5 centis a sarka. Nem akarok ilyen platform cipőt... :D

2013. aug. 8. 22:46
 5/9 A kérdező kommentje:

Ez a cappuccino színű.

[link]

2013. aug. 8. 22:58
 6/9 anonim ***** válasza:
2es vagyok. Ebben a színbe még egész jól néz ki, csak ha ezt választod, ne vegyél hozzá ilyen csiricsáré kiegészítőket mint a képen, maximum valami szolídat. Az jó, hogy nem veszel hozzá 20 centis cipőt, meg a boleró is kell majd szerintem is. Ha tényleg nem találsz másik ruhát, és ez a fajta nagyon tetszik, akkor szerintem a capuccino színű kivitelezhető. :)
2013. aug. 9. 16:02
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Rövid ujjú boleró is megfelel? Csak hogy ne süljek be, mert elvileg lesz 30 fok. :D Vagy feltétlenül hosszú ujjú kell?

Kiegészítőnek nem akarok mást, csak egy pici, egyszerű fülbevalót, meg egy nyaklánc, és ennyi. Nem variálom túl. :)

2013. aug. 10. 09:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok magint :D Rövid ujjú is tökéletes lesz! Jó lagzit! :)
2013. aug. 10. 13:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2013. aug. 12. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!