Egy ilyen ruha lakodalomra elmegy? Nem túl RIBIzlis?
Tudnék egy ilyet rendelni, nekem tetszik is. Érdekelne a véleményetek! :) Nem túl k*rvás? És melyik lenne jobb? Korallpiros/fekete?
Az első sokkal mutatósabb, a második már nagyon hivatalos ezért nem túl jó
Nekem is tetszik mindkettő szóval döntsd el te magad
21/F
Az első tényleg közönséges kicsit egy esküvőre. Bár lehet mindenki ilyenekben lesz, társaságfüggő, nem ismerem őket. :D De elegánsabb dresscode mellé szerintem nem jó.
Feketében csinosabb, de azt meg ugye nem veszünk fel esküvőre. Úgyhogy azt semmiképp ne válaszd.
A színe amúgy jó az elsőnek, az nyári is, viszont valami más fazon esetleg? Vagy ha ennél maradsz, akkor ne valami platformcipővel párosítsd, az úgy elég sarki lenne. És mindenképp szerezz hozzá valami színben passzoló bolerót, még akkor is, ha nem templomi esküvő. :D
Köszi :) Annyi még, hogy szerintetek miért tűnik közönségesnek?
Más fazon nem nagyon volt ilyenből,színre max még van fehér+fekete, cappuccino+fekete. Bolerót mindenképp akartam, ha már megyek a templomi esküvőre, ott nem illik, ha kilóg a váll. Tavaly láttam durvább dolgokat is a lagziban, szóval nem akarom, hogy kinézzenek engem is mert ribizlisen öltöztem fel a lakodalomra, azért kérdeztem. :)
Cipőm az van, olyan 5 centis a sarka. Nem akarok ilyen platform cipőt... :D
Köszönöm a válaszokat! :)
Rövid ujjú boleró is megfelel? Csak hogy ne süljek be, mert elvileg lesz 30 fok. :D Vagy feltétlenül hosszú ujjú kell?
Kiegészítőnek nem akarok mást, csak egy pici, egyszerű fülbevalót, meg egy nyaklánc, és ennyi. Nem variálom túl. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!