Farmersort magasszárú tornacipővel és fekete harisnyával. Gáz?
Úristen...emberek,emberek... XDD Légyszi próbáljátok már meg kicsit figyelmesebben elolvasni a kérdésem...
1. Azt írtam oda,hogy FARMER,FEKETE harisnyával. Nem tudom,az egyik kedves válaszoló milyen színes nadrággal meg színes harisnyával jön.
2. Nem tudom miért jön mindenki a 40fok meleggel,mikor még csak nem is utaltam arra,hogy ma,holnap,esetleg holnapután akarom felvenni. Csak feltettem a kérdést,hogy gáz-e. Lehet hogy csak 2 hónap múlva próbálom ki,lehet hogy még akkor se. Csak tetszik,és kíváncsi voltam hogy mit gondolnak róla az emberek.
3.Az utolsó válaszolónak pedig üzenem,hogy évente kb 2x van rajtam harisnya:évnyitókor és évzárókor. Szóval bocsánat,ha megzavarja a lelki békédet az az évi plusz 1.
Minden normális válaszolónak köszönöm a választ,megy a zöld kéz. Jöhetnek még válaszok(csak lehetőleg ne a melegre vonatkozóan)
Oké. Akkor bocs hogy nem bontottuk le minden évszakra és minden időjárási körülményre, hogy milyen lenne.
Tavasszal, ősszel jobb időben oké. Mondjuk esőben a tornacipő nem túl praktikus.
Januárban -20 fokban szerintem fázni fogsz benne.
Amúgy az elkövetkezendő 1-2 évben szerintem nem gáz. 5-10 év múlva meg fogalmam sincs, hogy mi lesz a divat. Azt se tudom, hogy hány éves leszel akkor és mennyi most.
Ilyen tízen-húszon évesként ha jó alakod van, szerintem oké. De mondjuk 30+ évesen már kicsit gáz lenne.
Így mindenre kitértem, vagy van még valami más szempont is?
Ultra gáz.
Elég ciki, én utcára biztos nem vennék fel ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!